Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy reagálnál, ha megölelne...

Hogy reagálnál, ha megölelne egy idegen, "ingyen ölelés" felirattal?

Figyelt kérdés

Szeretnék nyáron csinálni ilyet, ráírnám a pólómra h ingyen ölelés, és aki szembejön megölelem.

Azért mert az emberek be vannak savanyodva szerintem, és engem pl tökre felvidítana egy ölelés ha rossz a kedvem.

ti örülnétek neki ha egy idegen ölelgetne? :)

2011. márc. 2. 08:08
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
Nekem volt már részem ebben, és nem is gondoltam volna hogy ilyen jól tud esni egy ölelés egy idegentől, de látszott azon aki adta, hogy szívből jön. Persze előtte megkérdezte, hogy szabad-e, és szerintem nincs ezzel semmi gond, én látok benne fantáziát, hasznos kezdeményezésnek tartom.
2011. márc. 2. 10:19
 22/31 anonim ***** válasza:
Mindenképpen kérdezd meg előtte, hogy szabad-e. Szerintem is jó ötlet.
2011. márc. 2. 10:35
 23/31 anonim ***** válasza:
25%
hülye hippi
2011. márc. 2. 11:04
 24/31 anonim ***** válasza:
52%

Jaj, szerintem ez nagyon édes, én biztosan örülnék!

Hová valósi vagy? Ha nem laksz messze, akkor nyáron társulnék hozzád:)

2011. márc. 2. 11:22
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Én ha ilyen embereket látok, mindig odamegyek hozzájuk egy ölelésre :) Egyszer volt ugyanis, hogy valamiért belementem, és tényleg nagyon jó érzés volt, még vagy félóráig vigyorogtam, mint a tejbetök. Holott előtte kerültem az ilyen embereket, mondván, "nekem senki ne lépjen az intimszférámba". Azóta tudom, hogy ez jó :)
2011. márc. 2. 15:26
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Örülnék neki, én is terveztem már :)

Hol laksz ? Hátha összefutunk ? :D

2011. márc. 2. 15:40
 27/31 anonim ***** válasza:
27%

Mondanám,hogy

húzz már innen ember!Semmi szükségem a békére meg a szarságaidra!

2011. márc. 2. 15:57
 28/31 anonim ***** válasza:
Ha szép lány vagy, akkor persze, bárhol, bármikor, de akkor ugye tapizhatom a feneked?
2011. márc. 2. 17:32
 29/31 A kérdező kommentje:

először is nem vagyok hippi. sőőt mondhatni h az ellentétje vagyok:)

Köszi a sok választ.

Tolna megyei vagyok egyébként.

2011. márc. 2. 19:19
 30/31 anonim ***** válasza:
Én nagyon örülnék neki ha megölelnél, bár én sem szeretem ha megérintenek (csúnya a bőröm), de az ilyen dolgokban szeretek részt venni. És hát ugye jó dolog egy szívből jövő ölelés:-)
2011. márc. 4. 23:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!