Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy reagálnál, ha megölelne...

Hogy reagálnál, ha megölelne egy idegen, "ingyen ölelés" felirattal?

Figyelt kérdés

Szeretnék nyáron csinálni ilyet, ráírnám a pólómra h ingyen ölelés, és aki szembejön megölelem.

Azért mert az emberek be vannak savanyodva szerintem, és engem pl tökre felvidítana egy ölelés ha rossz a kedvem.

ti örülnétek neki ha egy idegen ölelgetne? :)

2011. márc. 2. 08:08
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, mert bár egy-két pillanatra behatolnál az intim szférámba, vagy az aurámba, de ha szívbőljövő az ölelés, akkor sokat jelenthet a két ismeretlen emberi lény számára, talán éppen azért, mert ismeretlen! Továbbá segíthet, ha csak egy pillanatra is megtapasztalni azt, hogy a bőröm nem elválaszt, hanem összeköt a világgal! Bennevagyok!
2011. márc. 2. 09:06
 12/31 anonim ***** válasza:
40%
Nem vagyok az az ölelkezős típus, idegeneket meg pláne nem ölelgetek. Szoktak leni ilyen nagyon ráérő emberek itt az aluljáróban is néha... Ne mássz rá senkire szerintem, aki akar az majd odamegy hozzád magától...
2011. márc. 2. 09:26
 13/31 anonim ***** válasza:
43%
Utálkozom attól, ha idegenek hozzámérnek. Persze, ha az az idegen úgy néz ki, mint George Clooney, akkor nosza!
2011. márc. 2. 09:33
 14/31 anonim ***** válasza:
59%

Mennyi embernek van testkontakt problémája!?

Az ölelés pedig gyógyít, még akkor is, ha "idegentől" való!

2011. márc. 2. 09:37
 15/31 anonim ***** válasza:
Azt gyógyítja az ölelés, aki vevő rá, aki nem, annak semmiféle jó érzést nem fog okozni ha betámadja egy idegen...
2011. márc. 2. 09:39
 16/31 anonim ***** válasza:
A jógaiskolánk szokott ilyesmit szervezni. Sokan jól reagálnak. Szerintem próbáld meg, de mindig kérj előtte engedélyt. A "Megölelhetlek?" vagy az "Adhatok egy ölelést neked?" megfelel.
2011. márc. 2. 09:41
 17/31 anonim ***** válasza:
Én nem szívesen ölelkezem idegenekkel, főleg nem a nyílt utcán. Az is idegesít, ha a buszon közel állnak hozzám, belelépnek az aurámba.
2011. márc. 2. 09:45
 18/31 anonim ***** válasza:

sztem ez már kicsit lecsengett, de ha szeretnéd, akkor nosza :D de javaslom, h inkább táblával próbálkozz.

emléxem, mi 2007ben a szigeten csináltunk ilyet. egy halom helyes fickó jött oda és meg ölelgettem őket, ahogy tudtam. egy angol pasival még szerelmes is vallottunk egymásnak :DDD

egyébként úgy simán a nyílt utcán Bp-en nem csinálnám. akkor és ott poén volt, mert az emberek lazábbak, oldottabbak, mindenkiben van egy kis tinta. józanul sztem nem ölelgetnék minden szembejövőt :D

2011. márc. 2. 09:54
 19/31 anonim ***** válasza:
93%
Az első gond ezzel tényleg az,hogy azt hihetik, ki akarod zsebelni őket. Ha előtte megkérdezed, az talán jobban veszi ki magát, de nagy részük még így is csak elsétál majd melletted válasz nélkül. Lehet, hogy a végén csak te fogod magad rosszabbul érezni. :S
2011. márc. 2. 10:01
 20/31 anonim ***** válasza:
Meglepődnék. :D Mondjuk én nem annyira szeretem az ilyet, úgyhogy nem hiszem, hogy engedném. De biztosan van, akinek bejön. :)
2011. márc. 2. 10:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!