Miért "szerethetik" ennyien?
Nekem is volt ilyen "barátnőm".Azt hiszem nem leplek meg,de : lehet,hogy régen tényleg szeretett,de megváltozott.Esetleg undorral tekint a régi énjére és múltjára,és mivel te a régi múltját idézed fel,inkább téged is hanyagol.
Vagy: régen szeretett,talán még most is szeret,csak már annyira a népszerűségre való vágy hajtja ,hogy inkább lóg olyanokkal akiket nem szeret,de feljebb kerül tőlük a "ranglétrán".
Mondom,én nagyon hasonló helyzetben voltam.Hogy mit tettem?Vettem egy nagy levegőt,többé megpróbáltam nem is gondolni rá,teljesen semleges voltam vele szemben,mintha csak idegen lett volna.Egy idő után fordult a kocka,és koslatott utánam,és nyalizott nekem.Rájöttem,hogy soha nem szeretett,és hogy sekélyes ember.Más emberekkel kezdtem el barátkozni,és már nem engedem,hogy bárkinek a lábtörője legyek!!:)
Üdv,kitartás:
L/15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!