Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen számotokra az idealizál...

Milyen számotokra az idealizált világ?

Figyelt kérdés
2011. febr. 27. 09:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
1000szer annyi nő mint férfi, a felük főzés a felük szex mániás
2011. febr. 27. 10:08
 2/6 anonim ***** válasza:
ingyensör
2011. febr. 27. 10:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Háhá első. :D
2011. febr. 27. 10:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Első jól megfogalmazta :D
2011. febr. 27. 11:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ahol békesség van. Ahol az emberek jól megvannak egymást közt, és nincsen bíráskodás csak mert a másik nem olyan mint ők. Ahol az emberek tudnak egymást közt élni.

És nincsen rosszindulat, bűnözés, és kiközösítés, megvetés más embertársunkkal szemben,...

Lehet, hogy sablonosnak tűnik De én tényleg így tudom csak elképzelni az idealizált világomat. Biztos vagyok benne, hogy jobban érezné magát az ember egy ilyen világban, plusz boldogabb is lennék.

2011. febr. 27. 11:17
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Egy olyan világ, ahol nincs divat (nem csak öltözködésben, semmilyen trend nincs, úgy értem:), nincs gyűlölködés, mert valaki máshogy néz ki, mást szeret olvasni, hallgatni, csinálni...

És ezen túlmenően sem. Ahol az emberek nem gyűlölik egymást csak azért, mert nem egyformák.

Sok mindent lehetne mondani szerintem, de nálam ez lenne mindennek az alapja.

2011. febr. 27. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!