Nem nevetséges, hogy néhány elvakult Kárpátia rajongó azt mondja, hogy aki nem szereti őket, az nem magyar?
Figyelt kérdés
Most csak én nem látom az összefüggést ? Mi köze van a Kárpátiához a magyarságomnak vagy fordítva ?
Kicsit nevetséges, ami néha folyik.
2011. febr. 26. 12:14
11/19 anonim válasza:
tegnap 23:40
Jó hallani hogy vannak még normális értékrendű emberek.
12/19 anonim válasza:
Ha neked az a normalis, hogy valaki csupan a politikai beallitottsagod alapjan, egyebkent teljesen ismeretlenul elitel, akkor neked sincs teljesen rendben az itelokepesseged. Es ha valaki veled teszi ugyanezt, hogy fog esni? Nem vagyok baloldali, sem jobbos, nevetseges, hogy valaki ezt ilyen komolyan veszi. Mindenki mas, az eltero gondolkodassal egeszitik ki az emberek egymast, nem gondolod?
13/19 anonim válasza:
01:57: de az előtted hozzászóló pont téged dicsért, azért mert nem ítélsz politikai nézet alapján.
14/19 anonim válasza:
09:06-es, szerintem félreértette, és azt gondolta, hogy a példaként említett ismerős a normális értékrendű ember.
Ejj, kommunikációs gubanc :)
15/19 anonim válasza:
Az ismerősre mondtam. Hogy lehet eszt félre érteni?
16/19 A kérdező kommentje:
Khm, bocsáss meg.
Hadd javítsalak ki, légyszi: eZt
2011. febr. 27. 11:59
17/19 anonim válasza:
A lényeg, hogy szereti a kárpátiát, az nem számít, hogy nem tud helyesen írni.
18/19 anonim válasza:
Latjatok, az ismerosomre gondolt...szerinte ez normalis.
19/19 Zenon válasza:
A Kárpátia az én szememben nem több ,,kocsma metálnál".1-2 számuk elmegy,de amúgy nem szeretem őket.Éppen olyan sablon zene,mint a Tankcsapda (Motörhead utánzó rádió rock).
A magyarkodás nem egyenlő a magyarsággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!