Facebook-on ez mi? (a kérdésed túl rövid)
Figyelt kérdés
Ilyen értesítő levelet kaptam az emailcímemre:
XXX YYYY írt az Üzenőfaladra.
XXX ezt írta:
"My total profile views are: 1989.
Boy views: 955.
Girl views: 1034.
Aztán felmentem a facebookomra, de semmi ilyesmi írást nem volt az üzenőfalamon.
2011. febr. 23. 15:16
1/4 dörrmee válasza:
Én is szoktam kapni.. annyit jelent h XXX-nek 1989-en nézték meg a profilját és ebből 955 fiú és 1034 lány. Azt hiszem utána még van egy link, hogy nézd meg a tiéd.. sztem fölösleges, de van akit érdekel:)
2/4 anonim válasza:
:DD Ez egy alkalmazás, hogy annak az embernek hányan nézték meg a profilját ill az adatlapját. Össze vissza kiteszi az ismerőse üzifalára,h reklámozza magát a progi
3/4 anonim válasza:
ez csak egy alkalmazás.van százezer különböző ilyen.ez pl arra való, hogy megtudd mennyien érdeklődtek irántad a facebookon és mennyi ebből a fiú és lány..valószínüleg xxx yyyy üzenőfalán találod meg ,vagy már törölte is a bejegyzést!
4/4 anonim válasza:
valaki ezt az alkalmazást tudná nekem linkelni?! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!