Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Volt, hogy trollnak néztek,...

Volt, hogy trollnak néztek, pedig teljesen jó szándékú voltál? Miért néztek annak? Hogy volt?

Figyelt kérdés
2011. febr. 22. 00:47
 1/4 anonim ***** válasza:

A pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve...

Amúgy a trollság lehet relatív. Pl ha egy szivar rajongó fórumba ecseteled milyen káros a dohányzás akkor (elméletileg akár)jó szándékú lehetsz, igazad van, de troll leszel.

Az is előfordul, hogy van egy begyöpösödött fórum ahol 4-5 domináns rezidens troll él és oda beírsz normálisan akkor a torkodnak ugranak és relatíve te leszel az abnormális a többséghez viszonyítva.

Evvan.

Velem is megesett, le kell tojni ezeket, ne vedd lelkedre.

2011. febr. 22. 02:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Emberek, mi az hogy "troll"? Le vagyok vénülve, vagy más sem érti?

21L

2011. febr. 22. 07:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó:

[link]

Csak ez nem kizárólagosan a Wikipédiára értendő.:)

Remélem segítettem.:)

2011. febr. 22. 13:53
 4/4 anonim ***** válasza:

IWIW-en volt, tehat szemelyazonossaggal. Beleolvastam jo topicba, filozofaltak, osszetett, hosszu hozzaszolasok.

És én észrevettem, hogy valahol logikai ugrast csinalt, az első dolog egyertelmu kovetkezmenyenek latta a masik dolgot. Én az ilyenre ugy hivom fel a figyelmet, ahogy a terapeuták, a kineziologusok peldaul:

belekerdezek (pl. miert gondolod azt, hogy...?) Eloszor talalkoztunk, azota mar tudja, hogy érdekel a tema is, es az is, hogy a beszedpartnert felismeresekhez segitsem.

2011. nov. 25. 06:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!