Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ez normális? Mi ilyenkor a...

Ez normális? Mi ilyenkor a teendő?

Figyelt kérdés

Múltkor jöttünk haza buliból nővéremmel gyalog. Az utcán feküdt egy fiatal srác, nem volt eszméleténél. Pofozgattuk, keltegettük, semmi. Lélegzett. Előkotortuk a telefonját, kiderült, hogy nem magyar. Felhívtuk az anyukáját, elmakogtam, hogy mi van, addig a nővérem hívta a mentőket. A kórház az út másik végében volt, megjegyzem... Közben a srác magához tért, el akart menni, erősködött, de marasztaltuk, láttuk, hogy elesett, esetleg megütötte a fejét, akármi. Beszéltünk hozzá, kérdezgettük. Nos a kb 1 km-es távot a mentő 25 perc alatt tette meg. Nagy kegyesen megálltak mellettünk, megkérdezték mi van. Elmeséltük. Annyi volt a válasz: szemmel láthatólag nincs semmi baja, nem tudnak mit kezdeni vele, vigyük MI a detoxba. Kitolattak és mentek a dolgukra. Mi csak néztünk teljes sokkban. EZ NORMÁLIS? HOGY LEHETNEK ILYEN BUNKÓK? INKÁBB OSTOBÁK. ARRA NEM IS GONDOLTAK, HOGY BELSŐ SÉRÜLÉSE LEHET? VAGY OKÉ NINCS SEMMI TEGYÜK FEL, DE MÉG A DETOXBA SEM KÉPESEK ELVINNI?

SZÉGYEN! Mi a véleményetek?

17L

2011. febr. 21. 23:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
ja, még annyit hozzátennék(utolsó vagyok), hogy ha esetleg veled történne komoly baleset, és a mentők nem érnek időben a helyszínre, lehet pont egy részeg disznó, vagy narkós p@raszt vette el tőled annak az esélyét, hogy életben maradj. Kívánom, soha ne kerülj ilyen helyzetbe.
2011. febr. 22. 14:03
 12/17 A kérdező kommentje:
DE LEGALÁBB RÁNÉZTEK VOLNA!! NEM IS LÁTTÁK, A FÁK MÖGÖTT VOLT A SRÁC!
2011. febr. 22. 20:17
 13/17 anonim ***** válasza:

A komment megírásának időpontja: tegnap 20:17

Tudod amikor egy nap az 50ik ilyen esethez hívják ki őket, nem biztos, hogy komolyan fogják venni.

2011. febr. 23. 09:58
 14/17 A kérdező kommentje:
mindegy. továbbra is fel vagyok háborodva, ez nem kedv alapján működik. szégyen az egész. ráadásul Budapest... gratulálok.
2011. febr. 23. 14:50
 15/17 anonim ***** válasza:

A komment megírásának időpontja: ma 14:50

Legyél. Kit érdekel?

2011. febr. 23. 15:12
 16/17 A kérdező kommentje:
attól, mert a tesód mentős, vagy mi az ég, nem kell ám itt senkit védeni. te sem érdekelsz senkit, meg a bátyád sem, szóval nem muszáj írni.
2011. febr. 23. 15:47
 17/17 anonim ***** válasza:
Neked semmi fogalmad arról, hogy mi folyik a színfalak mögött. Nekem legalább van némi rálátásom a dolgokra. Ne okoskodj feleslegesen, mert butaságokat beszélsz. Nem a bátyámról beszéltem, hanem arról, hogy általánosságban véve mi megy a mentősöknél. tanulj meg szöveget értelmezni. Nem csodálnám, ha agysorvadás okozná a halálodat. Kímélj meg a válaszodtól.
2011. febr. 23. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!