Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Élnél ilyen világban?

Élnél ilyen világban?

Figyelt kérdés

Mennyire tetszik, vagy nem tetszik?

[link]

2011. febr. 20. 16:50
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Az öregedést nem kell megállítani, az lenne a természetellenes, nem a technológia fejlődése.
2011. febr. 20. 17:17
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Én élnék, pár dolgot leszámítva. Itt már olyan fejlett a technika, hogy az emberek már nem is kommunikálnak személyesen. Ez nekem túl rideg. Az a fehér ház pedig.. fú.. egyáltalán nem tetszik.

Ami viszont nagyon jó: a 3D-s TV, az a lap iPhone vagy mi, a kocsi, reggel a kelésüknél az ablakon az a sötételő, a könyv. :)

2011. febr. 20. 17:25
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Én technikai analfabéta vagyok. Meghalnék azzal a sok kütyüvel. Azt sem tudnám, mit kell megnyomni. Igaz, 55 éves és szőke vagyok.
2011. febr. 20. 17:26
 24/31 anonim ***** válasza:
70%
Hú, nekem nagyon bejön :-D
2011. febr. 20. 17:27
 25/31 anonim ***** válasza:
78%

Rémes!Az a sok üveg és fehér műizé minden. Nem tudnék létezni természetes anyagok nélkül. Az kis zöld lomb ami volt szerintem az is csak oda volt festve valahogy az ablakra.

Azt se értem , h minek kellet elmenjen otthonról , ruhát vásásrolni ha már technikailag ilyen fejlettek , h nem is személyesen próbálja fel őket.

Steril és mű volt a mosoly is és minden! Főleg , h este semmi hancúr? Na köszi inkább kevesebb kütyü de hancúr az legyen:)

2011. febr. 20. 17:37
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Ez borzalmas!Alig bírtam végig nézni

iszonyatosan mű az egész!Nekem a mostani technika is néha sok, ez meg már több mint túlzás

én normálisan szeretnék élni, emberek,állatok közt a természet közelében ahol meg kell küzdeni a dolgokért és ahol nem minden a technika útján jön

17/L

2011. febr. 20. 17:40
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Elegánsnak és praktikusnak tűnik, de kényelmetlenül érzem magam nonstop működő gépek mellett és földig érő üvegablakokkal a privát szférám előtt.
2011. febr. 20. 18:39
 28/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ:)

Ment a zöld kezecske mindenkinek.

Nekem nagyon tetszett, én szeretem a "tapi" telefonomat is, remélem, h még megélem ezt az életet is, és élvezni is fogom tudni.

Növények, állatok biztos, h vannak, szerintem túlságosan is törekedtek arra, h ezt megmutassák, pl a zöld alma, amit az asszony elvesz reggel az asztalról.

Az az autó egyszerűen gyönyörű, és nagyon tetszik a buszmegálló is. A ruhavásárlást én sem értettem, ha ennyire profik, miért nem neten rendelős, házhoz szállítós a dolog:)

Az ungi-bungiról pedig, gondolom csak nem mutatták:)

2011. febr. 20. 18:45
 29/31 anonim ***** válasza:
Ez a high-tech tökéletes lenne, ha egyszer-egyszer elővehetnéd, használhatnád, aztán kikapcsolhatnád és eltehetnéd egy szekrény mélyére. Benne élni túl sok.
2011. febr. 20. 18:53
 30/31 BlackSword ***** válasza:

Nem tudom, de az autó sem volt valami nagy szám...

Az nem tudom mi, mert az az autó:

[link]

2011. febr. 20. 20:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!