Élnél ilyen világban?
Én élnék, pár dolgot leszámítva. Itt már olyan fejlett a technika, hogy az emberek már nem is kommunikálnak személyesen. Ez nekem túl rideg. Az a fehér ház pedig.. fú.. egyáltalán nem tetszik.
Ami viszont nagyon jó: a 3D-s TV, az a lap iPhone vagy mi, a kocsi, reggel a kelésüknél az ablakon az a sötételő, a könyv. :)
Rémes!Az a sok üveg és fehér műizé minden. Nem tudnék létezni természetes anyagok nélkül. Az kis zöld lomb ami volt szerintem az is csak oda volt festve valahogy az ablakra.
Azt se értem , h minek kellet elmenjen otthonról , ruhát vásásrolni ha már technikailag ilyen fejlettek , h nem is személyesen próbálja fel őket.
Steril és mű volt a mosoly is és minden! Főleg , h este semmi hancúr? Na köszi inkább kevesebb kütyü de hancúr az legyen:)
Ez borzalmas!Alig bírtam végig nézni
iszonyatosan mű az egész!Nekem a mostani technika is néha sok, ez meg már több mint túlzás
én normálisan szeretnék élni, emberek,állatok közt a természet közelében ahol meg kell küzdeni a dolgokért és ahol nem minden a technika útján jön
17/L
Köszönöm mindenkinek a választ:)
Ment a zöld kezecske mindenkinek.
Nekem nagyon tetszett, én szeretem a "tapi" telefonomat is, remélem, h még megélem ezt az életet is, és élvezni is fogom tudni.
Növények, állatok biztos, h vannak, szerintem túlságosan is törekedtek arra, h ezt megmutassák, pl a zöld alma, amit az asszony elvesz reggel az asztalról.
Az az autó egyszerűen gyönyörű, és nagyon tetszik a buszmegálló is. A ruhavásárlást én sem értettem, ha ennyire profik, miért nem neten rendelős, házhoz szállítós a dolog:)
Az ungi-bungiról pedig, gondolom csak nem mutatták:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!