Élnél ilyen világban?
Számomra ijesztő ez a túl sok "információ áradat". Sokszor a mobil telefont is utálom, nincs egy nyugodt perce és pillanata az embernek a mai világban sem. Nemhogy még a fürdőben az üzenetekkel meg miegymással kelljen foglalkoznom.
Én sokkal szívesebben élnék valahol vidéken, ahol állatot tarthatnék, ahol eléldegélhetnék szépen nyugodtan a családommal. Abszolút nem vágyok ilyesmire, a mai echnika nekem bőven megfelel.
27/F
Nem,semmiképp!Nekem tökéletes az a mostani világ,sőt,még jobb lenne,ha olyan lenne a világ mint régebben.
Ez már nagyon modern nekem,pedig nem vagyok öreg.
18/L
Nem nagy cucc, bát szerintem baromi unalmas. Tényleg a fél életül azzal telik, hogy üveglapokon képeket huzigálnak.
Az meg már ne haragudj, de mennyire biztonságos, hogy út közben a telefonodat bámulod ahelyett, hogy azt figyelnéd hova lépsz, csak azért, hogy lásd, hogy a másik oldalon akivel beszélsz hogyan túrja az orrát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!