Voltál Már ERDÉLYben? Merrefelé, mi a véleményed róla?
Mi tavaly voltunk a Hargitánál...
nekünk nagyon tetszett nagy élmény volt
szép... de elég durva utak voltak / néhol leért a kocsi alja egyszer majdnem fel is akadtunk/
Én Szatmárnémetibe voltam,meg még Parajdon a sóbányába meg abba a sósfürdőbe,meg még a Gyilkos-tónál.
Nagyon szép,főleg a sóbánya...Az utak télleg nem túl jók:)
Én 2007 júniusában voltam. Ivó falun volt a szállásunk, a Madarasi-Hargitánál. Felmentük a Hargitára, voltunk a Gyilkos-tónál, a Békás-szorosnál is. Egyik nap lementük Korondra és Székelyudvarhelyre is. (Oda és visszafele menet pedig körülnéztünk Kolozsváron is.)
Nagy élmény volt, csodálatosan szép hely Erdély.
Pontosan itt volt a szállásunk:
10:33-as válaszoló vagyok
Egyébként Békéscsabán lakok, nem olyan messze a határtól.
Néha a Bihar-hegységbe is ki szoktam járni. (Az a terület még nem Erdély, hanem Partium.)
Nagyon szép az Északi-középhegység is.
Ha esetleg érdekel, itt van néhány természetfotóm:
A "fotóalbum" harmadik oldalán van néhány bihar-hegységi fotóm is.
Szia!
Gyönyörűek a fotóid, egészen belesajdult a szívem! Nagyon szeretek kirándulni, csak sajnos a családom és a barátaim nem egészen ilyen beállítottságúak, egyedül meg nem akkora élmény-.- Valami kirándulókört szeretnék találni, akikkel el lehet menni több napos túrákra:) Te kikkel voltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!