Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ilyen éretlen mindenki?

Miért ilyen éretlen mindenki?

Figyelt kérdés

Az van hogy megpróbálok jó útra térni, nemorrvérzésig partyzni, ájultra inni magam, illetve megdöngetni minden részeg p*csát.

Az előző évem ebből állt, és megfogadtam változtatok rajta.

Fősulis vagyok, és a félév sem lett fényes tegyük hozzá, pont ez miatt.

Akkor mindenki azt mondta változtassak valamint mert ez így nem lesz jó. Igazuk volt.

De most hogy próbálok változni (komoly barátnőt már tudtam szerezni), próbálok szakítani a piával, nemkönnyű higyjétek el, illetve a partikkal, engem néznek kissé maradinak.

Én pedig kezdem így jól érezni magam, hogy 2 hónap alatt félreraktam egy kisebb motor árát, és semmimást nem csináltam, csak nem jártam bulizni, nem ittam, nem kocsmáztam.....

A környezetem meg megint pont ennek ellentettjét várja el.

Bármilyen hihetetlen is én úgy érzem kibuliztam magam egy időre. NEm mondom, hogy ha kínálnak nem iszok meg egy sört, vagy egy felest, de egyszerűen nem látom értelmét annak hogy hullarészegre igyam magam, és úgy vigyenek haza minden héten kétszer-háromszor....:S

2011. febr. 20. 10:04
 1/7 A kérdező kommentje:
22/F
2011. febr. 20. 10:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Majd később rájönnek ők is, hogy mennyire felesleges dolgot művelnek. Ha meg nem, akkor is lényegtelen: neked már jó életed lesz!
2011. febr. 20. 10:46
 3/7 anonim ***** válasza:

Én is hasonló helyzetben vagyok, bár kicsit más okból nem értem már a körülöttem lévőket. Szoktam bulizni, de sosem viszem túlzásba. Első a tanulás, és csak akkor megyek szórakozni, ha úgyérzem ez belefér a suli mellett, nem csúszok miatta csomó dologgal. Nálunk ezt képtelenek megérteni a csoporttársak, haverok... Ők minden héten eljárnak berúgni, én ezt nem tehetem meg max félévente egyszer-kétszer, különben azt a suli bánná... Jelenleg éppen ezért én vagyok az évfolyam strébere, pedig nem mondhatnám hogy naphosszat itthon tanulok, de hát oké! :)

Én úgy vagyok vele, hogy szerintem sokkal helyesebb út ez, amin már te is jársz, vagy amin én is járok, sokkal többre viszed vele, mint a bukdácsolással, a pénzszórással, a semmit nem tanulással. Ha ezt esetleg az évfolyamtársaid vagy haverjaid nem értik meg, az legyen az ő bajuk. NEM értük tanulsz, hanem csak is magadért! Mást nem tehetsz mint hogy tűröd a kritikát és kiállsz az elveid mellett! Engem pl pont az tart életben, hogy az én munkámnak látom hogy van a főiskolán eredménye (ösztöndíj, bizalom, diákmunka ajánlat, stb), míg azok akik többet buliznak, isznak, alszanak, mint "élnek" csak vergődnek, hogy legalább néhány kreditük összejöjjön. Előbb utóbb ők is rájönnek, hogy nem helyes amit csinálnak, valaki sajnos már csak akkor, amikor kirúgják az egyetemről, és nem talál magának semmi melót...

2011. febr. 20. 14:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Epp az mutatna, hogy nem vagy eretlen mar, hogy nem mesz masok utan. Szoval ne foglalkozz veluk!
2011. febr. 20. 17:47
 5/7 anonim ***** válasza:

Ezeket én sem csinálom, de úgy alakítom a környezetem, hogy az tűnjön normálisnak amit én csinálok (amit te is jelenleg). Soha nem partiztam halálra magam. Ez az életmód hosszú távon sokkal jövedelmezőbb, de megsúgok valamit. Egyiknek sincs semmi értelme. :)

17/F

2011. febr. 26. 18:37
 6/7 anonim válasza:
Heló!Figyelj örülj neki,hogy te már át lától a dolgokon és kezdesz elhatárolódni attól a világtól.Amiket felsoroltál mind negatív dolgok és csak is negatívum születik belőle.Hallom amióta nem jársz el ilyen helyekre van pénzed nem folyik ki a zsebedből.Ez látod jó dolog!És még jobb,hogy motorba szeretnéd fektetni{motor őrült vagyok:).Az ismerettségi köröd meg igenis éretlen ezek szerint.Vakok.Nem látják az igazi értékeket.És ne búsulj az,hogy te érettebb vagy az csak jó neked.
2011. febr. 26. 20:49
 7/7 anonim ***** válasza:

nem tagadhatod meg önmagad.ha valóban így érzed jól magad,akkor élj így.az embertől a környezete mindig elvár vmi.f-szágot,de madzagon rángatva senki nem lehet igazán szabad és boldog,tehát vállani kell,hogy esetleg kinéznek.

természetesen kellenek kompromisszumok,és ha neked is jól esik igyál meg velük egy sört,de a céljaidat ne add fel mások elvárásai miatt.

2011. febr. 27. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!