Fiú vagy lány születik több a világon?
Figyelt kérdés
2011. febr. 19. 15:06
5/13 anonim válasza:
Én úgy tudom, pontosan ugyanannyi születik. Persze több nő van, mert átlagosan tovább élnek.
6/13 anonim válasza:
Fiú születik több, viszont mire elérik a húszéves kort kiegyenlitődik az arány.
[A fiúk merészebbek és több a baleset, a lányok részegen nem ugranak le a harmadikról, brahiból. ]
Amúgy fiú vagyok és mi vagyunk a királyok :D
7/13 anonim válasza:
Oké, ti vagytok a királyok, mi meg az Istenek, na erre varrjál gombot!:D (Persze csak hülyéskedek, mielőtt valaki elkezdene anyázni.)
Egyébként szerintem is kb. egyforma.
8/13 anonim válasza:
A férfiakon nagyobb a stressz, több a kötelesség a 3.világbeli országokban a nők még mindig otthon csücsülnek és nevelik a gyerekeket meg főznek és így elélnek 90-100 évig is a makacsabb fajták.Egyenlő arányban születnek, de nem egyenlő arányban halnak meg.
9/13 anonim válasza:
"3.világbeli országokban a nők még mindig otthon csücsülnek és nevelik a gyerekeket meg főznek és így elélnek 90-100 évig is a makacsabb fajták."
Ezt ugye viccnek szantad? A gyerekneveles 24 oras munka.
10/13 anonim válasza:
16:01
Igen, kivéve 7éves kortól, amikor már a fél napot bent tölti az iskolában. A gyerek elkövetkező 20 évében inkább már az apáé a nehezebb feladat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!