Mit gondoltok az ilyen emberről? Ez normális lenne vagy nem?
Remélem, nem ugyanarra a tagra gondolunk, mert nekem is van egy ilyen ismerősöm - aki ezt azzal tetézi, hogy orrba-szájba airsoftozik, ki akar menni Afganisztánba ölni (mert ölni jó, bla-bla), szexista beszólásai vannak (nem csak szerintem), és az egészhez hozzáadódik a szélsőjobboldali-militaritás-megalománia, meg némi rasszizmus. (Ő a "fehér ember", apartheid rendszert akar, stb.)
Nála az az indok, hogy egyke, és mint kiderült, a szülei mindig kivették a kezéből a botot, a játékpisztolyt - tyutyulgatták, ő meg ezzel akar férfiasabb lenni. Külsőségek és tettlegességig viszi a dolgot, nem csak a száját tépi. Egyébként egy vékony, átlagosnál jóval alacsonyabb srác, kevés arcszőrzettel és finomabb arcvonásokkal + hosszantartó nőhiány. Szóval ezzel akarja kompenzálni.
Nem tudom, mennyire súlyos eset a te ismerősöd. X eléggé az, és nem mondanám normálisnak. De hát... fene tudja.
[01:25-ös vagyok]
Ja és ezt úgy írtam, hogy én is szeretem a fegyvereket, késeket, szeretnék airsoftozni, paintballozni is - lány létemre. Eléggé leköt az ilyesmi, de nem párosulnak hozzá "gyakjunk le mindenkit" érzések, stb.
Azért vannak határok, szerintem. Miket csinál még a srác, hogy viselkedik társaságban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!