Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az ilyen emberrő...

Mit gondoltok az ilyen emberről? Ez normális lenne vagy nem?

Figyelt kérdés
Szóval az a lényeg hogy van egy fiú és facebook-ra állandóan fegyverekről rak ki videókat meg képeket, mintha a lányok nem is érdekelnék őt, és sose mosolyog amikor látom, lehet az ilyen emberrel valami probléma?
2011. febr. 16. 00:42
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon ijesztően hangzik, biztos kattant.
2011. febr. 16. 00:46
 2/9 anonim ***** válasza:
10%
Nem tudom, mennyire durva, de a barátomból kiindulva nem szeretik otthon, és nincs kivel dugnia. Ha találna egy hozzá való leányzót, sztem fél éven belül normális lenne.
2011. febr. 16. 00:58
 3/9 anonim ***** válasza:
59%

Remélem, nem ugyanarra a tagra gondolunk, mert nekem is van egy ilyen ismerősöm - aki ezt azzal tetézi, hogy orrba-szájba airsoftozik, ki akar menni Afganisztánba ölni (mert ölni jó, bla-bla), szexista beszólásai vannak (nem csak szerintem), és az egészhez hozzáadódik a szélsőjobboldali-militaritás-megalománia, meg némi rasszizmus. (Ő a "fehér ember", apartheid rendszert akar, stb.)

Nála az az indok, hogy egyke, és mint kiderült, a szülei mindig kivették a kezéből a botot, a játékpisztolyt - tyutyulgatták, ő meg ezzel akar férfiasabb lenni. Külsőségek és tettlegességig viszi a dolgot, nem csak a száját tépi. Egyébként egy vékony, átlagosnál jóval alacsonyabb srác, kevés arcszőrzettel és finomabb arcvonásokkal + hosszantartó nőhiány. Szóval ezzel akarja kompenzálni.

Nem tudom, mennyire súlyos eset a te ismerősöd. X eléggé az, és nem mondanám normálisnak. De hát... fene tudja.

2011. febr. 16. 01:25
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy elég gyakori típus. Van köztük kattant és normális, veszélyes és veszélytelen, profi és szájhős (a szájhős gyakoribb).
2011. febr. 16. 07:37
 5/9 anonim ***** válasza:
Én úgy alapjában nem szeretem a fegyvereket, szerintem némi agresszióra utal ez a megszállott érdeklődés, de azért annyira nem tartom veszélyesnek, ha valakit ez (is) érdekel. Van olyan ismerősöm, aki mindig kocsikról pakol ki videókat, vagy repülőkről, stb, egy csomó pasit érdekelnek az ilyenek.
2011. febr. 16. 08:40
 6/9 anonim ***** válasza:
37%
Hány éves? Lehet hogy csak későn erő, vagy balf@sz
2011. febr. 16. 10:23
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, hogy személyiségzavaros.
2011. febr. 16. 12:44
 8/9 anonim ***** válasza:

[01:25-ös vagyok]

Ja és ezt úgy írtam, hogy én is szeretem a fegyvereket, késeket, szeretnék airsoftozni, paintballozni is - lány létemre. Eléggé leköt az ilyesmi, de nem párosulnak hozzá "gyakjunk le mindenkit" érzések, stb.

Azért vannak határok, szerintem. Miket csinál még a srác, hogy viselkedik társaságban?

2011. febr. 16. 16:41
 9/9 anonim ***** válasza:
A Taxisofőrrel kapcsolatban olvastam olyan elemzést, amiben a pisztoly homoszexuális szimbólumnak számított...
2011. febr. 17. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!