Miért néznek az iskolában b*zinak és mit tegyek hogy ne higyjék azt hogy az vagyok?
Figyelt kérdés
Vagy nem néznek annak csak azt hitetgetik rólam mindenkinek hogy utáljanak sokan?2011. febr. 15. 17:05
1/6 anonim válasza:
Hajnyíróval 2-3-asal vágd le a hajad aztán biztos nem tünsz búzinak meg ne rázd a seged meg ne rinyálj mint egy r*banc
2/6 anonim válasza:
Valoszinuleg a megjelenesed miatt, nem? Hogy oltozkodsz, milyen a hajad es hany kilo vagy?
3/6 A kérdező kommentje:
A hajam rövid, nem vagyok túl sovány se meg nagyon kövér se. Kevés haverom van, csak 1-2 és az iskolában azokkal szoktam beszélgetni sokat, de ez nem gondolnám hogy b*ziság lenne. Úgyhogy nem értem miért csinálják.
2011. febr. 15. 17:29
4/6 anonim válasza:
Es hogy oltozkodsz? Nem rosszbol kerdezem...nem vagy emos vagy nem hordasz ilyen passzos ruhakat? Nem irtad, hogy hany eves vagy, nem latnak korulotted lanyokat es lehet, hogy azert? Valami oka csak van.
5/6 A kérdező kommentje:
Hát átlagosan öltözködök, és 15 éves vagyok.
2011. febr. 15. 17:36
6/6 anonim válasza:
Lehet, hogy nincs baratnod es azert? Nem tudom, de ne foglalkozz ezzel. Valoszinuleg mast nem tudnak rolad kitalalni. Mindenkire mondanak valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!