Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hol barátkozzak? :/ nagy...

Hol barátkozzak? :/ nagy hogyan? áhh!

Figyelt kérdés

nincs sok barátom 1-2 ha akad... most ejtett a legjobb barátnőm is a francba... :// szóval nem tudom mit tegyek.. :S élettel teli vidám csaj vagyok, csak hát visszahúzódó is.. és gyakran érzem azt, hogy csak kényszerből pofiznak velem.. :SS szeptemberbe megyek középsuliba, és ha még a nyár oké elvagyok de ez a suli idő kiakasztó ha egyedül vagyok!!! :SSS

14/L

2011. febr. 13. 17:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Jó a szöveged, nekem máris szimpatikus vagy. Szerintem menni fog szeptemberben is. Nem baj, ha eleinte kicsit visszafogottab vagy. Ha körülleng egy kis "titokzatosság", az csak annál érdekesebbé tesz. Arra ügyelj, hogy magadból ne menjél ki, csak azért, hogy befogadjanak. És a másik: ne kullancskodjál senkin. Inkább figyelj oda, hogy tényleg akarja -e valaki a barátságodat, és ha nem , akkor két lépés távolság.

Gyakori az is, hogy többen vannak ilyen nehezen barátkozók. És azt hiszik, hogy a másik a gőgös, és nem szólnak hozzá. Közben meg az éppúgy vágyik a barátkozásra. Biztos olvastad a Bambi-t. Abban van egy jelenet, az őz meg a szarvas ott állnak az erdő szélén, mindketten vágynak rá, hogy a másik megszólítsa, de egyik sem mer szólni. Óh, milyen nagy és fennséges, biztos nem állna szóba velem, gondolja az őzike. Óh, milyen kecses és fínom teremtés, biztosan nem állna szóba velem, godnolja a szarvas. Valami kis véletlennek álcázott jelenet jól jön ilyenkor. (elgurult a radírom, a lábadnál van, idadnád? Nincs egy zsebkendőd kölcsön? Húúú! azt is le kellett fordítani? Lemásolhatnám a tiédről? stb)

2011. febr. 13. 19:38
 2/2 anonim válasza:

Sziaaa! Én szívesen barátkoznék veled, egy cipőben járunk.:)

14/l

2011. aug. 29. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!