Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Élni nyugat europában vagy az...

Élni nyugat europában vagy az USÁ-ban?

Figyelt kérdés
Ha el mennél innen,akkor hova?
2011. febr. 13. 15:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Usába vagy Svédországba, esetleg Angliába.
2011. febr. 13. 15:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Angliába már ne menj! Ausztria, Németország, Hollandia, Dánia.
2011. febr. 13. 15:33
 3/9 anonim ***** válasza:
Nyugat-Európa, egyértelmű. Az USA egy teljesen más világ, nagyon nehéz lenne beleszokni.
2011. febr. 13. 15:35
 4/9 A kérdező kommentje:

Angliába már ne menj!

Anglia miért nem?

2011. febr. 13. 15:53
 5/9 Lézer Anton ***** válasza:
Angliába ne, mert "megtelt". :) Én is azt hallottam, hogy nem könnyű már munkát kapni Londonban.
2011. febr. 13. 15:56
 6/9 anonim ***** válasza:
Hm. Ha ebből a két régióból lehet választani, akkor Portugália (nagyon szeretem a nyelvet meg az országot is) vagy Írország (dettó). Ha más is játszik, akkor Svédország vagy Dél-Korea lenne nálam az első és a 2. helyen.
2011. febr. 13. 17:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Soha az életben nem lennék hajlandó elhagyni Európát! A legszebb, legjobb kontinens. Nem tudnék olyan helyen élni, ahol nincsenek gótikus katedrálisok, nekem ez alap, meg az is, hogy ha egy ilyen országba akarok menni, ne kelljen 10 órát repülnöm, és min. 2000 dollárt fizetnem.
2011. febr. 13. 20:57
 8/9 anonim ***** válasza:
USA-ban elek, eltem Ny-Europaban is, utobbiban nem tetszett. Mar mashol nem tudnam es nem akarnam megszokni, mert sehol nem ereztem ilyen jol magam. Mindenkinek meg kell talalnia a helyet. Egyetlen problema, amit az elozoek is emlitettek. Nagy a tavolsag Europatol, igy nehezen megoldott a latogatas.
2011. febr. 14. 17:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Nyugat-Európa, méghozzá Németország, Hollandia, Franciaország, esetleg Svédország.;)
2011. febr. 16. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!