Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Eltávolodtak a barátaim. Ti...

Eltávolodtak a barátaim. Ti mit tennétek ez ellen? (bővebben lent. Hosszú lesz! )

Figyelt kérdés
Az egész 8.-ban kezdődött. Az általános iskolai osztályom nagyon jó volt! Szinte mindenkivel barátságban voltam, senkivel se vitáztam, bárkivel bármikor beszélgetni tudtam, de kifejezetten 8-9 olyan ember volt akikkel a suli után is találkoztam, átjárunk egymáshoz. Ők voltak a közeli barátaim. A közeli barátaim elkezdtek haverkodni a C-sekkel és egy-két hetedikessel is. Együtt tartottak házibulikat, ittak és cigiztek. Sajnos olyan emberekkel is összejártak akik nekem nem voltak túl szimpatikusak, ezért nem is tartottam velük. Egész 8.-ban kb. 4-5x buliztam velük de akkor nagyon jó volt. Suliban persze mindig beszélgettünk de már akkor is távolodtam tőlük egy kicsit hisz suliban azokkal lógtak akik nekem nem voltak annyira szimpatikusak és nem éreztem jól magam a társaságukban. Jött a ballagás megegyeztünk hogy tartjuk a kapcsolatot meg minden. Új tanév-új iskola. Sajnos nem éreztem/érzem magam túl jól abban az osztályban így nem is szereztem barátokat onnan. Sulin kívül egyszer-kétszer fordult elő hogy velük találkozzak, osztálykiránduláson sem érzem jól magam:S (és már 11. osztályos vagyok) Az általános iskolás barátaimmal azért szoktam találkozgatok néha. 3-4el heti rendszerességgel, a többiekkel meg sajnos nagyon ritkán. Az a baj hogy akikkel ritkán találkozok ők 20-30 fős társasággal szoktak pörizni amihez én nem vagyok hozzászokva. Eléggé sz@r hogy sokszor 3 emberen kívül senkit nem ismerek:S Próbálok beszélgetni csak amikor mindenki elkezd nosztalgiázni hogy milyen volt az elmúlt nyár akkor mit tudnék én hozzászólni? Hisz ott se voltam. szerintetek?
2011. febr. 12. 14:34
 1/1 anonim ***** válasza:
Amit leírsz, teljesen normális folyamat, ne aggódj! Ez csak annyit jelent, h. tovább alakul a személyiségetek, a 8. végeztével szélesebbre tárul a világ, más-más irányokba tartotok korábbi osztálytársaiddal. Ha van a régiek közül 3-4, akivel heti rendszerességgel találkozol, az nagyon jó dolog, de a többiekkel való kapcsolatot - főleg, h. ők számodra nemkívánatos emberekkel tartanak - nem kéne erőltetni, emiatt ne búsulj! Ha majd osztálytalálkozót szerveztek, lesz módod velük is összejönni. Inkább arra törekedj, hogy megtaláld jelenlegi osztályodban azt v. azokat az embereket, akik Neked szimpatikusak és barátkozni tudnál velük. Szóval előre kell nézni és a jelen helyzetben igyekezni feltalálni magad, hogy sikerüljön beilleszkedned a mostani többiek közé! Sikerülni fog, ha Te is úgy akarod!
2011. febr. 13. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!