Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A "határon túli"magyarok, még...

Weisz félix kérdése:

A "határon túli"magyarok, még mindig magyarnak gondolják magukat? Szerintetek?

Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 11:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem vagyok rasszista , ha az lennék nem volnának más nemzetiségű barátaim .Vegyes lakosságú közegben nagyon kevés rasszista szokott lenni ,mert igen hamar agyonverik.

Itt egymásra vannak utalva az emberek és nem azt nézik , h a másiknak mi az anyanyelve és milyen vallást gyakorol vagy milyen zenét szeret.Hanem azt , h ember legyen becsülettel, már ha ismered ezt a szót.Itt nem cigányoznád még a cigányt se és a mást se mert tele lenne a gatyád.

Mert egyelőre te cigányozol engem és nem én téged.Te nézed le a külhoni magyarokat és román cigányozod őket. Onnan a te biztonságosnak hitt fészekből kaffogsz kifelé azokra és olyanokra akikkel még nem is találkoztál.

Itt is a Kárpátokon túliak a legmagyarellenesebbek de amikor idejönnek csóválják a farkukat, nehogy bajuk essen.

Mint ahogy ti se jöttetek 2004 után, Nagymagyarországos matrica nélküli autóval .

Tudod mit ha tényleg rendesen érdekel ez a kérdés téged akkor látogass el Csíkba vagy Barótra, Szentszéplányfalura, vagy Szatmárra vagy az aradmegyei Ágyára és tedd fel ott ezt a kérdést. Vagy akárhol ahol magyar szót hallasz.Tisztességes válaszokat fogsz kapni .

2011. febr. 19. 19:20
 12/12 anonim válasza:
kárpátalján "magyar" magyarországon "ukrán" ennyi. De legalább kárpátalján magyar lehetek.
2013. febr. 2. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!