Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért csinálják ezt?

Miért csinálják ezt?

Figyelt kérdés
Van egy két osztálytársam akik azzal cikiznek hogy bulémiás vagyok! Tudom hogy nem épp ideálís a testsúlyom (L/13, 170 cm, 45 kg) és a bordáim is látszanak, de én ilyen alkat vagyok. Nem birok hízni, mármint 1 év alatt 10 cm-t nőttem és 10 kg-ot híztam és emiatt nem látszik. De hiába mondok bármit nem állnak le! Mit csinálja? Légyszi normális válaszokat adjatok!
2011. febr. 11. 16:18
 1/5 anonim ***** válasza:
32%
Mond meg nekik hogy te nem bulémiás vagy hanem anorexiás mert összekeverik a tulzott evéskényszer miatti elhízásal.
2011. febr. 11. 16:23
 2/5 anonim ***** válasza:
75%
Kicsit fogalomzavarban vannak. a Bulímiások hánytatják magukat, és nem annyira vékonyak, mint az anorexiások. ne foglalkozz velük, mondd meg nekik, hogy büszke vagy az alakodra, és csak irigykednek.
2011. febr. 11. 16:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A legfontosabb, hogy ne süllyedj le az ő szintjükre, azaz ne kezd el te is piszkálni és gúnyolni őket!

Kezdj el sportolni, formáld az alakod. Őket meg tojd le! Csak irigyek!

2011. febr. 11. 16:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Velem is ez van... vagyis nem pont ez.

Én 15 vagyok, 52 kg, ami sztem tök normális, de mivel magas vagyok -170cm- ezért vékonynak tűnök. Engem is piszkálnak, hogy egyek többet, vékony vagyok, meg ilyen-olyan csontváz.... Mindegy, én csak nevetek velük, meg lehülyézem ˜őket. Nem tehetek róla, hogy ilyen az alkatom. Nem fogyózom, mint csomó velem egykorú csitri, akik 55 kg-mal kövérnek gondolják magukat... -.-"

És ne aggódj, szerintem te a korodhoz képest nagyon magas vagy, elvégre én 15 évesen vagyok 170 cm, te meg 13 évesen vagy annyi... azért ez 2 év.... Biztosan ezért látszol vékonynak. Ne aggódj, ne vedd őket figyelembe, ez a leghatásosabb. Ha látják, hogy téged nem izgat, hogy cikiznek, előbb-utóbb abbahagyják. Ha viszont hisztizel, hogy hagyjanak békén, csak azért is piszkálni fognak. Ne vedd őket figyelembe, és ennyi. Ne aggódj!! :) ;)

2011. febr. 11. 16:24
 5/5 anonim válasza:

Mond meg nekik hogy olyanok mint az ovisak :)

Te pedig ne süllyedj le a szintjükre!

2011. febr. 11. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!