Miért csinálják ezt?
A legfontosabb, hogy ne süllyedj le az ő szintjükre, azaz ne kezd el te is piszkálni és gúnyolni őket!
Kezdj el sportolni, formáld az alakod. Őket meg tojd le! Csak irigyek!
Velem is ez van... vagyis nem pont ez.
Én 15 vagyok, 52 kg, ami sztem tök normális, de mivel magas vagyok -170cm- ezért vékonynak tűnök. Engem is piszkálnak, hogy egyek többet, vékony vagyok, meg ilyen-olyan csontváz.... Mindegy, én csak nevetek velük, meg lehülyézem őket. Nem tehetek róla, hogy ilyen az alkatom. Nem fogyózom, mint csomó velem egykorú csitri, akik 55 kg-mal kövérnek gondolják magukat... -.-"
És ne aggódj, szerintem te a korodhoz képest nagyon magas vagy, elvégre én 15 évesen vagyok 170 cm, te meg 13 évesen vagy annyi... azért ez 2 év.... Biztosan ezért látszol vékonynak. Ne aggódj, ne vedd őket figyelembe, ez a leghatásosabb. Ha látják, hogy téged nem izgat, hogy cikiznek, előbb-utóbb abbahagyják. Ha viszont hisztizel, hogy hagyjanak békén, csak azért is piszkálni fognak. Ne vedd őket figyelembe, és ennyi. Ne aggódj!! :) ;)
Mond meg nekik hogy olyanok mint az ovisak :)
Te pedig ne süllyedj le a szintjükre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!