Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért olyanok egyes cigányok...

Kovács Pál kérdése:

Miért olyanok egyes cigányok amilyenek?

Figyelt kérdés

Nem vagyok rasszista. Mégis, amikor este elhaladok egy kocsma előtt, mindig félelem tölt el, mert egy pár ittas roma illető ilyeneket szól ki: "Úgy utálom a fajtádat, hogy dögölnél meg!" A múltkor az utcán a barátnőmbe kötött bele egy roma, és azt mondta békén hagyja, ha ad 130ft-ot cigire. Egy csomó cigány kap egy rakás segélyt, mert nyomorult körülmények között él annyi gyerekkel, akiket nem képes tisztességesen felnevelni. Naponta hallani híreket, hogy egyes 13 éves cigánylányok már terhesek. Nem rég láttam az ablakból ahogy ellopják a biciklimet, és ő is egy cigány volt. A kórházból kijőve azt hallom egy cigány apától, amint odaordítja a 4éves fiának: "Zolika a qrva anyád te köcsög gyere ide mert szétb*szom a fejedet!"

És ismerek rendes cigányokat is, akikkel tudok beszélgetni, akik tanulnak, AKIK KIVÉTELT KÉPEZNEK!

Miért teszi a cigány kisebbség ezt magával? Ha én vagyok a rasszista, miért nekem mondják, hogy utálom a fajtádat? Miért nem próbál a cigányság összegfogni, és nem visszaélni az állambácsitól kapott jogaikkal, hanem megpróbálnának normális körülmények között élni? Miért kell lejáratniuk a rendes romákat?

2009. febr. 10. 19:40
 1/4 anonim ***** válasza:
82%

sztem túlságosan is a hagyományokhoz kötődnek,pl:hegyes orrú cipő, ja meg ellopják a magyar szokásokat mint a verbunkos, csárdás meg ilyesmi végülis elszakadtak valahonan Indiából aztán külön kis közösséget hoztak létre, ők voltak a vándorcigányok,vándoroltak országrol oraszágra... és igen középkorba mint most sokat loptak, és csaltak a középkori europai országok ezért nem fogadták be, sőt üldözték őket (csak Magyarország nem).Meg egy jó kérdés miért válallnak el kb 5-10 gyereket ha nem tudják eltartani rendesen őket??? semmi rasszizmus csak kevés közöttük a rendes, tisztességes ajánlom figyelmedbe:

[link]

2009. febr. 10. 20:00
 2/4 anonim ***** válasza:
az első válaszoló nagyon odatalált! tényleg így van. a gyerek kérdésre meg...hát ugye minél több a gyerek, annál "több" segélyt kapnak. szégyenletes, hogy a gyerekek tartják el a "szülőket", akiknek szaros és derogál a munka, legyen az bármilyen...
2009. febr. 23. 17:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Mert mindegyikőjük csak magára gondol.

10 gyereket azért vállalnak be, mert akkor több a segély.

Azért terhes a 13 éves cigánylány, mert valószínű, hogy akkor a gyerek debil(értelmifogyatékos) lesz, és így több a pótlék.

Ugyanezért fekszenek le a cigányok a rokonokkal, és ugyanezért ütögetik a cigányok a terhes cigány hasát kalapáccsal.

Mivel semmijük nincs, csak amit tőlünk, tisztességesen adózóktól kapnak, amit rögtön elvernek, így semmijük nincs amit veszthetnének. Ezért nem félnek semmitől.

2009. szept. 23. 20:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok rasszista ezt előre leszögezem. És ismerek egy darab normális cigányt, ő eljár csicskázni az építkezésre, kedvelem is mert tudja hogy hol a helye. De a többség, a maradék 3 millió négyszázötvenezer egy igazi roh@dék szemétl@da, mert nem dolgozik, ha igen akkor nem adózik, csak élősködik, és kizárólag verekedik és nemi erőszakol, meg vasat lop. Amúgy nem tudom hogy észrevettétek-e de lassan nem marad ebben az országban olyan vas, amit egyszer ne loptak volna már, és nincs ebben az országban már olyan olyan magyar nő, akit ne erőszakoltak volna meg oda-vissza négyszer 11 éves cigányok, és nincs olyan tisztességes magyar ember aki ne sz@rt@ volna össze magát két 30 kilós cigánytól legalább negyvenszer élete során. És én azért utálom a darazsat, mert csíp, és zümmög, a cigányt meg azért, mert csíp és zümmög, meg vasat lop, meg erőszakol, meg összever, meg fekete és sárga. De nem vagyok rasszista, mert azt kikérem magamnak. Csak ezt tudják mondani, hogy rasszista, mert én kimondom az igazságot.
2010. dec. 13. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!