Miért bámul engem egy velem azonos nemű gyerek?
Szóval az iskolában van valami amiből már nagyon elegem van, eléggé idegesít. Egy fiú nemű bámul engem egy csomószor. Van hogy 5-10 méterről is engem néz, én meg valahogy észreveszem mindig, mert már inkább kerülni próbálom azt a gyereket. Mondani meg nem mond semmit, csak néz. Vajon mi okból néz engem ennyire?
15/F
van 1 ötletem!
Mi lenne ha megkérdeznéd? mert így sose fogunk rájönni miért néz, reménykedj benne hogy hetero :D
Jajj ne is mond. Ma ülök a teremben, szokásosan elfilózunk padtársammal, röhögcsélünk, erre megfordulok és folyamatosan engem néz egy gyerek aki nem szokott beszélni, de szinte már-már bambult és mikor odanéztem akkor sem hagyta abba, ilyen csillogó szemmel és ez már nem az első eset.
Nem zárom ki, hogy melegek tán, de egyéb pszichés oka is lehet, még az is lehet, hogy felnéz rád, vagy más képet alakított ki rólad, nem tudom, de tényleg idegesítő.
17/f :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!