Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért bámul engem egy velem...

Miért bámul engem egy velem azonos nemű gyerek?

Figyelt kérdés

Szóval az iskolában van valami amiből már nagyon elegem van, eléggé idegesít. Egy fiú nemű bámul engem egy csomószor. Van hogy 5-10 méterről is engem néz, én meg valahogy észreveszem mindig, mert már inkább kerülni próbálom azt a gyereket. Mondani meg nem mond semmit, csak néz. Vajon mi okból néz engem ennyire?

15/F

2011. febr. 9. 20:31
 1/4 anonim ***** válasza:

van 1 ötletem!

Mi lenne ha megkérdeznéd? mert így sose fogunk rájönni miért néz, reménykedj benne hogy hetero :D

2011. febr. 9. 20:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg vagy nagyon csúnyának, vagy jóképűnek tart. Kérdezd meg tőle, hogy miért stírel téged. De ne mások előtt, bunkó hangnemben, hanem hívd félre, és normálisan kérdezd meg. Ne szégyenítsd meg.
2011. febr. 9. 20:35
 3/4 anonim ***** válasza:
első vagyok, még annyi hogy követ is vagy csak mikor néha összefuttok akkor néz? nincs érdekes hajad, vagy valami stílusod és "tetszik" neki.
2011. febr. 9. 20:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Jajj ne is mond. Ma ülök a teremben, szokásosan elfilózunk padtársammal, röhögcsélünk, erre megfordulok és folyamatosan engem néz egy gyerek aki nem szokott beszélni, de szinte már-már bambult és mikor odanéztem akkor sem hagyta abba, ilyen csillogó szemmel és ez már nem az első eset.

Nem zárom ki, hogy melegek tán, de egyéb pszichés oka is lehet, még az is lehet, hogy felnéz rád, vagy más képet alakított ki rólad, nem tudom, de tényleg idegesítő.

17/f :DD

2011. febr. 9. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!