Miért nem lehet az embernek magánélete falun?
Figyelt kérdés
Én sajnos faluban élek, de már torkig vagyok vele...
Mindenki ismer, mindenki köszön, ha bohóccipőbe mennék ki az utcára, akkor fél óra múlva a falu másik fele is rólam beszél. Senki sem a saját nyomorával törődik, hanem mással: ha gazdag vagy, kibeszélnek, ha szegény vagy kibeszélnek. Ha inkább a 4 falat választom helyettük, akkor is kibeszélnek, Mi a f*szért kell mással foglalkozni?
Nem tudok úgy végigmenni az utcán, hogy ne köszönnének 25-en, és ha nem köszönök vissza bunkó vagyok.
Velem van a baj???
2011. febr. 8. 11:21
11/11 anonim válasza:
A falu az ilyen. Ha ismernek akkor kibeszélnek ha vmi történik veled.
Ha átköltözöl egy másik faluba ahol nem ismernek akkor senki se beszél rólad hogy most pl terhes vagy, vagy hogy kivel jársz mert nem tudják hogy ki vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!