Mennyire vagy ismert illetve híres?
Gáborgecy válasza:
Nagyon!
Gáborgecy
inkább a bűnözők, vagy a félősek, fóbiások bújnak meg, vagy azok, akik semmit sem csinálnak, nem a nagy, vagy bölcs emberek.
egy csomó dolgot , amire csak nagy emberek képesek, nem lehet megbújva csinálni.
"A barátaim sem ismernek, ez alapján akkor most döntsd el Te :)"
hogyhogy, csak cyber barátaid vannak?
Az előző vagyok.
Nem, nem csak "cyberbarátaim" vannak, gondoltam, hogy ezt a kijelentést nem fogod érteni, nem is szívesen magyarázom el, hogy értem.
Viszont azt még hozzátenném, hogy igaza van annak, aki a bölcs emberek szerény megbújásáról írt, tényleg így van. Kedves kérdező, ebben nincs igazad.
nem,
inkább az önző , köldöknéző emberek bújnak meg.
pl.
ha egy orvos megbújna, akkor nem tudná meggyógyítani a betegeket, ha egy jó író nem adná ki a könyvét, akkor egy csomó embert megfosztana egy, vagy több jó könyvtől.
ha valaki szegényeket szeretne segíteni, mondjuk abban, hogy odamegy hozzájuk, és ad nekik enni, vagy segít a házépítésben, stb, azt sem tudná otthon, vagy a bahamákon megbújva.
ha pl egy nagy-tudású kutató nem lenne hajlandó a többiekkel együttműködni, más emberekkel kommunikálni, bemutatni azt, hogy mit tud, lényegesen kevesebb dolgot tudna kutatni, felfedezni és sokkal kevéssé tudna hozzájárulni a világhoz.
persze vannak olyan helyzetek is, ahol úgy is lehet nagy tetteket létrehozni, hogy megbújik valaki, de azt nem lehet általánosságban kijelenteni, hogy az igazán nagy emberek megbújnak, mert az nem igaz.
ha pl. látom, hogy valakit megaláznak, akkor lehet könnyebb megbújni, de sokkal nagyobb tettet tudok tenni akkor, ha nyíltan kiállok amellett, aki gyengébb és bántják. van egy csomó más dolog, amit csak másokkal együttműködve, csapatban, másokkal kommunikálva lehet létrehozni (és ez meg együtt jár azzal, hogy megismerik)
az nem igaz, hogy az igazán nagy emberek megbújnak.
azt a cyber barátosat csak poénból írtam amúgy :D
nem csak az lesz ismert/híres, akinek az az (egyetlen)célja, hogy tudjanak róla.
ha jó, vagy épp nagyon rossz vagy valamiben, akkor meg van az esélye, hogy elterjed a híred, hogy jó, vagy rossz szakember, vagy bármi más vagy-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!