Miért utálják enyire a biszexuális emosokat?
1., Tanulj meg fogalmazni és helyesen írni
2., Nekem vannak biszexuális barátnőim, sőt leszbikusok is, és semmi baj velük, nem írják a homlokukra, hogy azok, ja és nem hirdetik itt gyakorikérdéseken is. Ők is és én is - és minden normális ember - úgy gondoljuk, hogy a szexuális hovatartozás magánügy, az, hogy otthon ki kivel hentereg, nem közbeszéd tárgya.
3., Az emo nem egy stílus, hanem egy lejárt divatirányzat. Sokan azért utálják, mert már régen is szánalmas volt, de most, hogy már divatban sincs, mégannyira...(és kérlek ne gyere azzal, hogy az emo mögött bármilyen életfilozófia is van, mert mindannyian tudjuk, hogy nincs, csak egy jó üzlet volt a divatiparnak meg a zenei iparnak természetesen).
Nem utálják őket, csak irritálónak tartják őket.
És valóban, ezek az emberek csak divatból biszexuálisok, és nagyrészt miattuk ilyen elítélt a meleg társadalom. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!