Mi az, hogy vidék? Mi az, hogy vidékiek? Miért kell a pestieknek így beszélniük azokról, akik máshogy laknak?
Sajnos ehhez a válaszhoz nem tudok történelmi információt hozzáadni, de
1) az NEM a mi hibánk, hogy Budapesten élünk és inkább minket támogatnak, ezért nem a budapestieket kell szidni és utálni
2) Bp-n TÉNYLEG sokkal nagyobb élet van, mint bárhol máshol. Én nagyon sok időt töltök Békéscsabán, és a végén már a hajam hullik az unalomtól, nincs ott semmi, amit csinálni lehetne, míg itthon sokszor csak elindulok, aztán majd történik valami.
Máshol laknak, azt akartam írni, csak ebben a hülye oldalban mi utólag nem szerkeszthetünk.
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 07:59
Köszönöm
Nem a "vidékiek" nem tudnak közelekedni, csak te pont kifogtál valakit, aki nem tud. Ilyen ember meg mindehol van, ne általánosíts!
hát van aki igy közlekedik h 30-al työgyög az úton,de azzal nem is kell foglalkozni.
kedves történetemet elmesélem,amiből rohadtul elegem van.
Reggel 6 óra. egy kis utca ahol ki van rakva a tábla behajtani tilos 7,5 tonnánál nagyobb járművel,kiegészítő-> kivéve áruszállítás. Behajtok. 20perc elteltével elakarok indulni, erre szembe bejön egy 30milliós full extrás bmw-s,a vezető(fekete börű) és közli h ő már pedig a másik oldalon fog ki menni. vitatkozni nem lehet,mert akkor én döglök meg. neki menni szintén nem lehet,mert szintén én kerülök korházba.hozzá teszem akkor jön baseball ütővel,boxerrel,fegyverrel. nos akkor 18 tonnás szerelvénnyel próbáljak meg kitolatni a reggeli csúcsidőben a főútra.és minden nap ezt kell átélnem és nem csak Pesten.szerinted nincs elegem az ilyenekből?
10:48:
Mindenhol vannak? Akkor nem csak budapesten, nem?
Ne általánosítsak?? Akik budapestet szídják, ők is ezt csinálják....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!