Szereted az offődet?

Figyelt kérdés

Úgy értem ki jössz vele?Engem állandóan csak szivat,mert nem tanulok folyton folyvást pedig állítása szerint van eszem.Azért is utálom ,mert van kiskedvence,aki természetesen az osztálystrébere.Nagyon máskép bánik vele mind velünk...Szóval én utálom.

16l.

2011. febr. 4. 14:47
1 2
 11/17 anonim válasza:

1.igen nagyon

2.nemigazán

3-4. is-is

5-8. nagyon-nagyon szerettem

9.igen

10. hihetetlenűl rühelltük, végére leváltattuk

11. jelenleg igen eléggé

2011. febr. 4. 15:03
 12/17 anonim válasza:
Én szeretem, szerelmes vagyok belé, nagyon aranyos..:)
2011. febr. 4. 15:05
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekem is remek volt az általános iskolás ofőm, legalább is így visszagondolva rá, mert a gimis az.. egyszerűen nem normális! Kicsit zizi a nő, irodalomtanár, táncikál órán, miközben a görög színházról mesél, meg neki is van kedvence, akit mindig méltat, a másik nem tud semmi jót csinálni. Kinézte magának az egyik barátnőmet is, mert kicsit nagyszájú a lány, szóval már kétszer adott kettest a röpkéjére, amikor ugyan annyit írt, mint az ötösök és tele volt pipával. Nagyjából arról írt, mint mindenki más, de neki kettes lett. Egyszer meg "véletlenül" áthúzott neki valamit, amit mindenki másnál kikapott, de szerencsére észrevettük, így nem kettes lett a barátnőm dolgozata, hanem hármas. Na, az szép volt!
2011. febr. 4. 15:06
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Igen olyan velem is előfordult,hogy azt mondta nem jegyre megy a dolog,aztán hirtelen bevágott nekem két egyest,mert amit elméletbe tudtam alkalmazni,írásba rosszul fogalmaztam meg...
2011. febr. 4. 15:11
 15/17 anonim válasza:

Én osztom a véleményem.. Én ki nem állhatom,mert órákon köcsögösködik velem.. Nem tudom,hogy ez az igazgatói megrovás miatt van.. De Már egy jópár ideje szívat.. Ha csak megmoccanok,már beakarja írni az osztályfőnökit... Néha beszélek,meg röhögök Miklóssal,azt persze észreveszi és leolt.. De mikor a két kis osztálykedvenc,D. és G. beszél,az nem baaaj.Ááá. Mért is lenne?!

Egyébként,amikor osztállyal megyünk moziba,vagy máshova,akkor tűrhető..De akkor sem veszem azt észre,hogy rendibben viselkedne.Csak nem szól olyan sokat rám. :d

2011. febr. 4. 15:23
 16/17 anonim ***** válasza:
4 évig keményen szivatott de érettségin segített. Most 23 vagyok. :)
2011. febr. 4. 18:01
 17/17 anonim ***** válasza:

Igen.

16/l

2011. febr. 4. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!