Szereted az offődet?
Figyelt kérdés
Úgy értem ki jössz vele?Engem állandóan csak szivat,mert nem tanulok folyton folyvást pedig állítása szerint van eszem.Azért is utálom ,mert van kiskedvence,aki természetesen az osztálystrébere.Nagyon máskép bánik vele mind velünk...Szóval én utálom.
16l.
2011. febr. 4. 14:47
1/17 anonim válasza:
Már egyetemre járok, nincs osztályfőnököm, de mi nagyon szerettük,egységesen mindig kiállt az osztályért, ha jogosan háborodtunk fel valamin és szeretett minket, gyakorlatias ember volt, volt rálátása az életre és sosem hozott elénk rossz példát. Sokat köszönhetünk neki.
2/17 A kérdező kommentje:
Ó,de jó volt akkor Nektek. Nekem is a volt osztályfőnököm nagyon jó volt,kiállt mellettünk.De ő nem,teljesen más.Inkább van a suliban más osztályokkal mint velünk...
2011. febr. 4. 14:54
3/17 anonim válasza:
Általános iskolás (7.8-os) ofőmet nagyon szerettük:) Utolsó osztálykiránduláson pertut ivott velünk, meg énekelt velünk a buszon, mindig kiállt mellettünk, folyton viccelődött:) kb 25-30 éves volt akkor, szóval diákpárti:). Aztán volt szakképzőbe egy másik ofőm. 4 évig:( Nagyon nem szerettük, folyton bunkózott velünk, de aztán a vizsgán segített.De a legeslegjobb akkor is a hetedik, nyolcadik osztályos ofőnk.
4/17 anonim válasza:
Én utálom mert egy nagyképű ****** azt hiszi ő a világ közepe. De már csak egy évem van.
Az általános iskolásat pedig igy visszagondolva szerettem :D
5/17 A kérdező kommentje:
Az is tök jó.:) Úgy látszik csak mi fogtuk most ki ennyire.:S:D Mondjuk már nem is érdekel,az egész nő egy kész vicc... A többi tanárral tök jól kijövök,sokkal jobban bírom őket. (:
2011. febr. 4. 14:59
6/17 A kérdező kommentje:
Khm na igen,én is így vagyok.Miénk is nagyképű.Általános az jó volt.
2011. febr. 4. 15:00
7/17 anonim válasza:
Nekem muszály elégé alávagyok rendelve neki...
8/17 anonim válasza:
A többi tanárt én is bírtam. Nekem kedvencem a szakképzős tesitanárnő. Kb most olyan 35 körül lehet. Imádta minden osztály. Bárcsak ő lett volna az ofőnk. Még a rendetlen osztályt is úgymond "helyre rakta" a problémás gyerekekkel is sokat foglalkozott, amolyan iskolapszichhológus is volt, meg nem hagyta elkallódni őket.a 14 55 vagyok. Remélem azóta jól van:)
9/17 Cory Rose válasza:
Az általános iskolást utáltam, mert egy szánalmas majom volt. Az első középiskolait bírtam is meg nem is, a másodikat (osztályt váltotam) őt szerettem, jó fej volt.
10/17 anonim válasza:
És volt olyan ofőtök, akit megszivattatok, mert bunkó volt?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!