Miért van ez velem? Nem tetszik nekik valami?
Akárhol vagyok,legyen ott egy,vagy akár 40 cigány,engem mindig megtalálnak.Odajönnek,ezzel: "Hé bátyókám,adjál már nekem gyorsba egy cigit!".
Nem tudok mit csinálni velük,rettegek tőlük.Ha meg nem adok neki kiüt.(elég hogyha csak rosszul nézek rájuk,vagy rájuk nézek,de már jönnek és kötekednek)
De már amikor egy cigányt meglátok,a szívem a torkomban dobog,és be tudnék sz@rni a félelemtől.Megütni nem merem,mert másnap 20an jönnek rám,azt agyonlőnek.
Mit tehetnék?Fussak?De ha 40en vannak akkor futni nem tudok,szóval a futás sem megoldás erre...
Köszönöm a válaszokat előre is!
15/F
Hát, vmi miatt kiszúrnak maguknak. Ha megoldható ne menj egyedül sehová. Én lány vagyok, sokat utaztam vonattal suliba. Valahogy vonzottam mindig a hülyéket, a csöveseket és az agyatlan parasztokat. Velem mondjuk nem kötekedtek, teljesen normálisan viselkedtek, mert én is igyekeztem velük így tenni, pedig sokszor égnek állt a hátamon a szőr. :S Nekem ez volt a taktikám és bejött. Pár perc emberségesség, és utána vmilyen szöveggel arrébb álltam.
Nem tudok igazán jó ötletet adni, mindenkinél más válik be. Függ a te kisugárzásodtól is, hogy mit váltasz ki belőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!