Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy nézel ki? Ehhez képest...

Hogy nézel ki? Ehhez képest vagy mellett mit gondolsz máshogy kinéző emberekről?

Figyelt kérdés

Volt itt egy kérdés, ahol egy extrém emberke leszólta a "kis szürkéket". Több extrém stílusú embertől is ezt láttam már, az átlagosak pedig inkább rosszallásukat fejezik ki, ha valaki már túl kirívó, túlságosan ki akar tűnni.

A kinézet-kérdés alatt azt értem, hogy fested-e hajad/körmöd, piercing, tetkó van-e, csinos nőiesen, átlagosan (stílus-besorolás nélkül csak úgy magadra dobálod a ruhákat, hogy ne fázz, ne sülj be, stb.) vagy extravagánsan nézel ki, ehhez képest te kire nézel csúnyán a kinézete alapján (ha csúnyán nézel). Mi az ami már nem elfogadható neked, ha van ilyen.

2011. febr. 2. 18:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem nezek le senkit az oltozkodese miatt, de ettol fuggetlenul termeszetesen van velemenyem arrol, hogy pl. en szemely szerint x stilusu ruhaban nem tudnam magam jol erezni. Senkire sem nezek csunyan a kinezete miatt, csak tudom magamrol, hogy zold hajjal (latok ilyet szinte napi szinten), mukormokkel vagy szabadido ruhaban nem ereznem jol magam.

Szerintem atlagosan oltozkodom. Visszafogottan. Szoknyat szokoevben egyszer hordok. Amibol nem engedek es fontos nekem, az a hajfestes. Eredeti hajszinem vilagosbarna, de szokere festem, mert en igy sokkal jobban erzem magam es sokkal jobban nezek ki magam szamara (masok is mondjak, hogy ez jol all). Mukormom nincs, szoliba nem jarok.

Piercinget nem tetetnek sehova, csak a fulembe. Ott van 4 piercingem (tehat 2-2 extra lyuk, semmi feltuno), amit meg tini koromban tetettem be.

Tetkom nincs, nem is akarok.

A kormomet van, amikor festem, van, amikor nem. Most itthon vagyok babaval, igy ez nem lenne idealis, de ha mondjuk jarnek dolgozni, festenem. A kormeimet semmilyen extrem szinnel nem festem. A visszafogottsag hive vagyok. Nem nezem le az extremen oltozkodoket, bar lenne 2 megjegyzesem. 1. nem kompenzalni akar? 2. ha nem is kompenzal, miert hiszi, hogy az oltozkodesetol egyedi? Hisz akkor is vagy emos, rokker vagy akarmi es azokbol is tobb millio van.

2011. febr. 10. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!