Szerintetek 15év Múlva lesz még Magyarország?
Nincsenek olyan sokan, mint gondolod. Legjobb tudomásom szerint kb. 1 millióan vannak. Mint azt Te is tudod, nekik mindenhez több joguk van, így lehetnek "hatalmon".
Megtehetik, hogy leköpnek, kirabolnak és leszúrnak stb. Míg ezalatt Jóska bácsi (aki 80 éves és a kertecskéjében megtermeli a maguknak valót) egy kis áramot vezet a kerítésébe a tolvajok ellen. Egy ártatlan szegény tolvaj pedig ebben leli a halálát. Nem is lenne érdekes a történet, DE az áldozat sajnos cigány volt. Egyértelmű, hogy ezért Jóska bácsit meg kell hurcolni!
No, nem vagyok rasszista, van 1-2 cigány cimborám. De valljuk be, ami itt megy, már rég nem vicces...
Utolsó vásárló lásd be,hogy ez nem úgy megy,Nem írok helyszínt hogy hol élek,Én Oi! vagyok,Nem érdekel politikai nézetet,Egyedül talán a Jobbikba látnák esélyt,De ma verték meg 2 Haveromat!Azért mert vissza mertek szolni 6 a kettő ellen,Tudjátok milyen emberek voltak(cigányok),Ha vissza ütöttek volna megölték volna őket,Mert a bussz megálbba iskola után körülbelül
50-60 cigány tartozkodott és úgyebár azok össze fognak...
Utolsó vásárló lásd be,hogy ez nem úgy megy,Nem írok helyszínt hogy hol élek,Én Oi! vagyok,Nem érdekel politikai nézetet,Egyedül talán a Jobbikba látnák esélyt,De ma verték meg 2 Haveromat!Azért mert vissza mertek szolni, 6 a kettő ellen megverték őket.(ők a haverjaimat)Tudjátok milyen származású emberek voltak(cigányok),Ha vissza ütöttek volna , megölték volna őket mert a bussz megálbba iskola után körülbelül
50-60 cigány tartozkodott és úgyebár azok össze fognak...
Ha nem is 15 év múlva de egy 30-al később igen érdekes lehet majd a populációs öszzetétele ennek az országnak.
A magyarok születésszáma igen alacsony.A legtöbbjük csak 1,ritkábban 2 gyereket vállal.A cigányoknál pedig ritka az a család ahol 3-nál kevesebb gyerek van.Duplaszorosan szülnek túl minket.Ami azt jelenti hogy az ifjabb generációkban pár év múlva már ők alkotják a többséget.És míg az ifjabb generációk felnőnek,addig az öregedő magyarok kihalnak és így fokozatossan kicsrélődik a népesség.
Ez ellen te vagy én aligha tudunk tenni.Magyarország névleg megmarad csak magyarok nem lesznek már itt.
Megoldást az jelenthetne ha fokozatosan olyan törvényeket hoznánk ami ellehetetleníti a hazai cigányság életét és ezért önszántukból távoznának innen nyugatabbra.(ezért jók az olyan rendeletek mint a segélyek és támogatások helyett az adókedvezmények bevezetése,törvényi szigorítások,szociális kártya...stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!