Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek 15év Múlva lesz...

Szerintetek 15év Múlva lesz még Magyarország?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Nem vagyok rasszista,csak ez egy kis érdkeség,2000-2011 a magyar családok általába 1 maxiimum 2 gyereket nevelnek,mig roma már nem nevezném kisebbségnek mert már mivagyunk azok szinte minimum 3-5 gyermeket nevelget,15Év múlva ha így folytatódik szerintetek Kik lesznek hatalmon?Már most is ők vanak leköpnek mert,fehér vagyok és szeretem a kárpátiát.:(
2011. febr. 1. 19:43
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem látom esélyét hogy ez az ország életképes marad. Pár évtized aztán fel lehet rakni nyugodtan az ebay-re...
2011. febr. 1. 19:52
 2/9 anonim válasza:
100%
ez az ország? Magyarország? hogyne létezne 15év múlva! Csak épp nem magyarországként, hanem beleolvasztva egy másik országba. ennyi,meg egy bambi
2011. febr. 1. 19:53
 3/9 anonim ***** válasza:
Lesz bizony, és addigra boldog tulajdonosa leszek egy Berettának. Javaslom neked is. Adjon az Isten szebb jövőt!
2011. febr. 1. 19:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nincsenek olyan sokan, mint gondolod. Legjobb tudomásom szerint kb. 1 millióan vannak. Mint azt Te is tudod, nekik mindenhez több joguk van, így lehetnek "hatalmon".

Megtehetik, hogy leköpnek, kirabolnak és leszúrnak stb. Míg ezalatt Jóska bácsi (aki 80 éves és a kertecskéjében megtermeli a maguknak valót) egy kis áramot vezet a kerítésébe a tolvajok ellen. Egy ártatlan szegény tolvaj pedig ebben leli a halálát. Nem is lenne érdekes a történet, DE az áldozat sajnos cigány volt. Egyértelmű, hogy ezért Jóska bácsit meg kell hurcolni!

No, nem vagyok rasszista, van 1-2 cigány cimborám. De valljuk be, ami itt megy, már rég nem vicces...

2011. febr. 1. 20:02
 5/9 A kérdező kommentje:

Utolsó vásárló lásd be,hogy ez nem úgy megy,Nem írok helyszínt hogy hol élek,Én Oi! vagyok,Nem érdekel politikai nézetet,Egyedül talán a Jobbikba látnák esélyt,De ma verték meg 2 Haveromat!Azért mert vissza mertek szolni 6 a kettő ellen,Tudjátok milyen emberek voltak(cigányok),Ha vissza ütöttek volna megölték volna őket,Mert a bussz megálbba iskola után körülbelül

50-60 cigány tartozkodott és úgyebár azok össze fognak...

2011. febr. 1. 20:05
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A másik. Az emberek magasról tesznek a környezetükre, szennyezett a levegő és még sorolhatnám. A szmogriadó hallatán jobban tapossák a pedált. 15 év múlva mi lesz? Nem vagyok tudós, de ha így megy, akkor nem sok jó. Van gondunk bőven. :)
2011. febr. 1. 20:05
 7/9 A kérdező kommentje:

Utolsó vásárló lásd be,hogy ez nem úgy megy,Nem írok helyszínt hogy hol élek,Én Oi! vagyok,Nem érdekel politikai nézetet,Egyedül talán a Jobbikba látnák esélyt,De ma verték meg 2 Haveromat!Azért mert vissza mertek szolni, 6 a kettő ellen megverték őket.(ők a haverjaimat)Tudjátok milyen származású emberek voltak(cigányok),Ha vissza ütöttek volna , megölték volna őket mert a bussz megálbba iskola után körülbelül

50-60 cigány tartozkodott és úgyebár azok össze fognak...

2011. febr. 1. 20:10
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem is 15 év múlva de egy 30-al később igen érdekes lehet majd a populációs öszzetétele ennek az országnak.

A magyarok születésszáma igen alacsony.A legtöbbjük csak 1,ritkábban 2 gyereket vállal.A cigányoknál pedig ritka az a család ahol 3-nál kevesebb gyerek van.Duplaszorosan szülnek túl minket.Ami azt jelenti hogy az ifjabb generációkban pár év múlva már ők alkotják a többséget.És míg az ifjabb generációk felnőnek,addig az öregedő magyarok kihalnak és így fokozatossan kicsrélődik a népesség.

Ez ellen te vagy én aligha tudunk tenni.Magyarország névleg megmarad csak magyarok nem lesznek már itt.

Megoldást az jelenthetne ha fokozatosan olyan törvényeket hoznánk ami ellehetetleníti a hazai cigányság életét és ezért önszántukból távoznának innen nyugatabbra.(ezért jók az olyan rendeletek mint a segélyek és támogatások helyett az adókedvezmények bevezetése,törvényi szigorítások,szociális kártya...stb)

2011. febr. 1. 23:19
 9/9 anonim válasza:
HÜLYEÉSG,KÉREM ALÁSAN,EZ HÜYLESÉG! miért nem lehet itt is egy Sarkozy?Az innen is kitoloncolná a férgeseket!
2011. febr. 2. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!