Nem tartjátok ezt kicsit pofátlan dolognak?
Egyik ismerősöm felhozta, hogy a szülinapi bulijára fejenként jelképes(!) 2ezer Ft lenne a belépő, korlátlan étel és italfogyasztással...nem azért tart valaki bulit, hogy szeretettel meghívja a barátait, rokonait és állja ennek a költségeit? Én pofátlanságnak tartok elkérni ennyi pénzt, még ő hív meg és még fizessek is? Ennyi pénzt pesten nem kérnek el egy szórakozóhelyen. Nekem nem lenne pofám ilyet mondani az biztos. Megtenni meg főleg.
Mit gondoltok erről?
mekkora poén...mármint h lebukott a szülinapos :D
így még szánalmasabb szegény....nekem is fura pénzt kérni, ha bulit tart vki, akkor fizesse is az alapokat. Az ajándékokból "visszajön az ára"
Mr. 2000 Ft-nak mondom, hogy nem a hozzászólók meg a kérdező a profitorientált, hanem te, fölösleges zsidózni.
Én is szánalmasnak tartom mással fedeztetni a vagánynak tartott haverok buliját. Ha nem akarnál pénzt szedni, téged úgyis a nagy többség meghívna 1-1 valamire, mint ünnepeltet.
Más is szeret minőségi piát, és ha úgy adódik, abból is sokat, de a normális ember ilyet akkor csinál, ha az anyagi lehetőségei engedik, a tirpák meg ügyeskedik, mint te.
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:56
Egyébként ez is ő, már rájöttem időközben, de szó sincs arról, hogy 27 éves, 22 lesz májusban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!