Lerombolják a Párisi Udvart? Nem tudunk ellene semmit tenni?
Ma hallottam,hogy le akarják rombolni a Párisi Udvart és,hogy irodaházat vagy valami olyasmit szeretnének építeni helyette. Ez igaz? És ha igen nem lehet ellene tenni valamit,mint pl.: aláírásokat szerezni,hogy ne rombolják le,vagy valami hasonló? Gyönyörű az az épület és szerintem nem szabadna veszni hagyni!
L/15 (nem érdekelnek az olyan válaszok,mint pl. "kis 15 éves mit ugrál",szóval kérem az olyanok miattam ne koptassák a klaviatúrájukat,akik ezt szeretnék leírni!)
Jaj, én például el tudnám képzelni luxusplázának. Ahol mondjuk csak magyar tervezők állíthatnak ki. Így a jellege is megmaradna, és forgalma is lenne :)
Különben nem is kéne túl sok mindent csinálni az udvarral, egész jó állapotban van, leginkább csak kitakarítani és kivilágítani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!