Vélemények a magyar pasikról-nőkről? Főleg a pasikra vagyok kíváncsi.
Azért ez így nem teljesen igaz.
Tudod én sok külföldit is megismertem, más kultúrákat is, és sok esetben egy magyar sráccal jobban megértitek egymást. (Kulturális, szociológiai háttér, anyanyelv stb.)
Persze, vannak lókötők (és most rohadt finoman fogalmazok ám) mindenhol, de ugyanez a réteg megvan a külföldiek között is (hajajj!!). Ez olyan, mint amikor a srácok azt mondják, hogy a magyar nők a pénzre mennek, ilyenkor el kell szomorítanom őket: a török, a kínai, az orosz nők is erre utaznak, sőt, minden országban megvan ez a réteg is.)
A magyar társadalom a nyugatihoz képest partiarchálisabb, itt még hozzá van szokva a srácok a kész "p*csa meleg málé" jellegű kiszolgáláshoz, ezért lepődnek meg, ha pl. egy német vagy bármilyen "nyugatibb" országból találnak párt maguknak.
A lányok is (főleg a fiatal korosztály) kicsit el van tévedve értékrendileg, részben a pénz terén, meg sok egyéb másban is.
21/L
U.I.: A sok önérzetes hímtől miket fogsz kapni...
hát én inkább nem törődök felük ,de azért ilyen durvákat nem gondolok róluk
nekem mindig is más nemzetiségűek jöttek be
ez van
én magyar pasival sosem tudtam elképzelni a jövőmet
10% rendes a hapsiknak inkább, a többi tényleg hulladék.
24/F
Kedves kérdező!
Az első hozzászólásod enyhén szólva provokatív. Ugyanezt én is elmondhatnám a nőkről, de nem teszem, hiszen butaság általánosítani.
Esetleg ismerjük egymást? Tényleg halott lennék? Vagy csak hulladéknak, parasztnak tartasz? Ha viszont nem ismersz, minek alkotsz véleményt rólam?
Miért, milyen az a 90 %? És az a maradék 9%, és 1%?
Egy jellemzés nem ártana. :D Egyébként én se magyar lányt képzelek magam mellé, hanem egy ázsiai lányt. :D
Him/19
En az elso valaszoloval nagyon egyet ertek. Nem mindenki rossz es nem lehet kategorizalni nemzetiseg alapjan. Nem minden magyar ferfi radikalis politikai nezetu, elvakult bunko, aki csak arra var, hogy mikor ulhet le a TV ele a sorevel.
Kulfoldon elek, sok idot toltok mas orszagokban es kulfoldi a ferjem is. En azt latom, hogy a ferfi mindenhol ferfi. Nincsenek hu, de nagy kulonbsegek vilagviszonylatban, csak a szomszed fuje mindig zoldebbnek tunik. Biztos, hogy vannak aprobb kulonbsegek, de a magyar ferfiak intelligenciajukat tekintve biztos, hogy nincsenek lemaradva es ha valaki nem beszel szinte anyanyelvi szinten a magyar mellett egy masik nyelvet, szerintem erdemes magyar ferfit valasztania, mert sok gond lehet abbol, ha nem teljesen ertik egymast. Pl. anyosom es aposom ezert valt el. Fontos a kommunikacio egy kapcsolatban es ehhez nem eleg a konyhanyelv. Szoval szerintem ilyen szempontbol a magyar ferfi a legidealisabb a legtobb magyar nonek, csak nekem pl. nem. :) Mindenki mas. Ettol fuggetlenul a magyar ferfiak semmivel sem jobbak vagy rosszabbak, mint mas orszagokban. Sem kulsore, sem belsore.
HÁH
Epic fail. A témánál vagyunk. :) csak a külső.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!