Mi a céluk a rasszistáknak? Miért jó nekik a rasszista gondolkodásmód?
Figyelt kérdés
2011. jan. 25. 19:40
1/6 anonim válasza:
Nem jó nekik, ez egy kényszerű önvédelem. A cél pedig az, hogy a gyerekem, gyerekeim hazamehessenek egyedül is az iskolából, felülhessenek a buszra stb... a nélkül hogy félniük kéne egy mocskos cigány kötözködésétől. Ha ezért valaki rasszistának hív szíve joga, attól még nem lesz igaza. DE aki ezt a szót ki meri mondani arra aki utálja a cigányokat az legyen szíves közéjük költözni, velük járni iskolába stb... (nem egy fővárosi elitnegyedben hanem egy Borsodi faluban)addig nincs joga osztani itt az észt.
2/6 anonim válasza:
Mert van kiket okolniuk saját kudarcaikért, sikertelenségükért.
3/6 anonim válasza:
Igen, én is azt tapasztaltam, hogy az védi a cigányokat, aki nem ismeri őket. Van egy budai barátom, őneki még sosem volt konfliktusa cigányokkal, és nem érti, mit problémázunk, ha páran felszállnak ugyanabba a kocsiba a vonaton.
(vannak rendes cigányok, ismerek is, de ők a tisztelt kivétel)
4/6 A kérdező kommentje:
nem a cigányok miatt, hanem az ázsiaiak miatt... ázsiai vagyok és eddig a valóságban még nem tapasztaltam ilyet, csak itt, a GYK-n..... mert itt nem személyesen mondják el ugyebár.... de nem is szeretnék velük (rasszistákkal) találkozni, mert akik írásban így elmondják, azok a valóságban is megteszik..... eddig 2 kérdésem volt, az egyikre csupa rasszista válasz jött..... a másikra nem annyira..... de akkor is....... mindegy.... azért köszönöm a válaszokat!
2011. jan. 26. 20:00
5/6 anonim válasza:
Nem tudom, nekem az ázsiaiakkal nincs bajom. Szóval, ha jönnél szembe az utcán, lehet, hogy megnéznélek - amúgy is vizslatom az embereket, megszokás, gyakran rajzolok az utcán -, de nem lenne az, hogy bennem valami negatív érzet lenne. Viszont ha egy cigány jön szembe, akkor beindul a védekező mechanizmus, és keresem a menekülési útvonalat.
6/6 anonim válasza:
Első vagyok.
Az ázsiaiakkal nekem sincs semmi bajom. A kínai kaját amúgy is nagyon szeretem, a kedvenc helyemen a tulaj is az. :)
Én velük kapcsolatban még semmi rosszat nem tapasztaltam, amit a cigókról nem tudnék elmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!