Manapság menyire kulturáltak az emberek?
Pl:tudják kiröl,miröl beszélek ha azt mondom hogy :neil Amstrong,Fred Astaire,Bud Spencer,....
vagy Pl:az örghalsáz és a tenger,Jules Verne,Hemingway,..
Az utolsóval egyetértek.
Én sem szeretek sok zenei műfajt de elfogadom, hiszen nem vagyunk egyformák.
És ha már a műveltségnél tartunk, annak idején az impresszionistákat se tartották művészeknek, hiszen ők a pillanatot és az akkori érzéseiket festették le, és nem realista képeket alkottak, de újat alkottak és ez a lényeg, a techno is ilyen, másképpen közelíti meg a zenét, lehet hogy nem olyan kifinomult mint Vivaldi egyik zenei műve, de másképpen is közelíti meg a zenét.
Majd később fog kiderülni, hogy a techno mennyire maradandó zenei műfaj.
A kérdésedre a válaszom, igen, mind ismerem. Csak gyerekkoromban kevertem Niel-t Louis Armstrong-gal.
Verne-ről pedig azt hittem magyar, hiszen minden híresebb ember annak idején magyar nevet kapott: Verne Gyula, Dumas Sándor, Washington György, Darwin Károly, Marx Károly, Kálvin János
26/l
Azért, mert határon kívül nem ismerik, már noname-ek? Ha nem lenne meg minden kultúrának a saját jellegzetessége, különlegessége, akkor csak egy nagy globális tömeg lennénk. Ezért kell ismerni őket.
Amúgy a fentiekkel kell egyetértenem: a kulturáltsághoz a helyesírás ismerete és gyakorlása is hozzátartozik. Vagy téged nem zavar gépelésnél a sok vörös aláhúzással tarkított szöveg?
nem :D.és nem kapok vörös aláhuzást xD.
a lényeg az hogy amit irok,irsz a többiek megértsék.az tök mind 1 hibás e vagy nem.de a lényeg ugyanaz :értse meg az iletö akinek irod azt amit irsz.
csak 1 Pl:kiröl,kiről.
de tudod mire gondolok hiába hibás.
Na ez a lényeg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!