Céges farsangi buliba milyen jelmezben "illik" menni? Ti minek öltöztetek? Tippek?
Figyelt kérdés
Eddig mindig kihagytam ezeket a farsangi bulikat, de most rávettek a kollégáim,hogy menjek el. Kérdezősködtem, hogy ők minek öltöznek,de nem mondták meg, azt mondták, minden évben meglepi,hogy ki minek öltözik. Első körben az jutott eszembe, hogy cigány asszonynak öltözöm, de aztán eszembe jutott, hogy van cigány kollégánk,s nem akarom őt megbántani. Másodjára az apáca jutott eszembe,de az meg azért nem jó, mert a kis főnök bigott katolikus,azt meg ő venné rossz néven...szóval most ott tartok, hogy ötletem sincs minek öltözhetnék be, ami nem kihívó,de mégis jópofa?
N/25
2011. jan. 23. 18:46
1/3 anonim válasza:
Spanyol lány, gésa, zombi, macskanő, cowgirl, kalózlány, vámpír, bohóc, boszorkány, gomba.
Hirtelen ennyi jut eszembe.
21/N
2/3 anonim válasza:
A kalóz, vámpír és zombi szerintem is jó ötlet, vagy esetleg valami híres film karaktere (Doktor szöszi, Ponyvaregény-Mia, Star Wars -Lea hercegnő). Sok sikert a farsanghoz! :)
3/3 A kérdező kommentje:
köszi! :)
2011. jan. 23. 23:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!