Mi a véleményed a közvélemény kutatásokról?
Sokszor hívnak hogy meg kérdezzenek bizonyos kérdésekről..Mi a véleményem?; Szoktam-e ezt meg azt csinálni; Érdekelne egy??.. Szóval értitek..Na és ti lecsapjátok a kagylót vagy udvariasan válaszoltok?
Bár engem is idegesítenek, de jókat lehet velük viccelni..
Én speciel mindig röhögök mert nem bírom ki:D És amúgy kezdenek ezekkel valamit vagy csak statisztika?? Félek hogy betörnek hozzánk emiatt, mert elmondom a szokásainkat, de azért óvatos vagyok:P
Igen, épp annyit kezdenek vele, hogy statisztikát készítenek belőle vagy megrendelésekre csinálják, hogy például milyen teákat iszol, iszol-e Pickwicket és bejönne-e a legújabb liladinnyemálnabarack íz.
Én is tanultam ilyeneket (szép szóval empirikus társadalomkutatás), már csak ebből adódóan is ki szoktam töltögetni a kérdőíveket meg ha felhívnak és olyan a kedvem válaszolgatok (ha nagyon gyanúsak akkor nem, ha csak a tusfürdőm érdekli akkor megmondom), de iszonyat módon nem értenek egyesek az egészhez. Olyan kérdéseket csinálnak amire én sem tudok válaszolni és elképzelni se tudom, mire fogják felhasználni, a kérdezőbiztost se világosítják fel mi micsoda, hogy kérdezzen.
(na de Magyarország, ha valaki értene is hozzá nehogymár az csinálja)
Beengedni viszont nem szoktam őket, mondjuk gyakorlatként csináltam már én is odamenős kérdőívezést, egyesek elhajtottak az anyámba, mások még sütivel is megkínáltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!