Amikor a tömeg miatt meghalnak emberek, akkor a résztvevőknek van bűntudatuk?
a pénz miatt telibesz@rják ezeket a dolgokat
ja és ezeknek a formáknak nincs lelkiismeretük
Mekkaba amikor az emberek elmennek a zarandok utra, akkor nagyon nagy a tomeg, es nagyon sokan meghalnak ugy, hogy elesnek es agyontapossak Oket!
Amikor megkerdeztem olyan embereket, Akik ott jartak, hogy miert nem segitenek pl., hogy fellalitsak azt, Aki elesett, s hogyan tudnak eltaposni embereket,
akkor azt a valaszt kaptam, hogy ez termeszetes, sot Akit ott agyon taposnak, azok a szemelyisegek a paradicsomba fognak kerulni!
Tehat nincs lelkiismeretfurdalas, lehet hogy Enis csak erzekenyebb vagyok ezekre a dolgokra, de nem igen tudnek agyontaposni egy embert. Viszont nem vagyunk egyformak!
Most mondta egy csávó a tv-ben, hogy ők úgy jutottak ki, hogy többen összeálltak, és úgy lökdösték az embereket, hogy hátulról hamarabb kijussanak.
szerintem az ilyen lökésektől esnek el, és halnak meg az emberek.
szigeten is van néha egy-egy állat, aki tök paraszt módjára megy végig mindenkin...
igen, az olyanokat nem értem, akik külön erővel tolják az embereket, csak, hogy ők minél gorsabban előre jussanak.
pár éve volt, hogy egy buszban, leszállás közben beleakadt a táskája az ajtóba egy bácsinak, és emiatt nem tudott leszállni, és egy mögötte levő tahó kilökte a járdára, hogy nem érdekli, ő megy. és ebbe a sérülésbe halt bele a bácsi. szerintem az ilyen tahók egy ilyen tömegbe is ugyanazt csinálják...
meg voltam már kisebb tömegeknél, ahol pár szétfolyó tahó lökte végig az embereket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!