Nekem mit mondja meg más anyja hogy mit csináljak? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Az egyik fiúbarátom folyton tőlem kérdezi a házit. Egyszer felhívot a házi miatt, hogy jönnek le érte, de én mondtam hogy más programom van. KB hatszor elmondtam, hogy nem jó nekem, ekkor már elegem volt belőle, és lecsaptam a telefont, és átmentem az egyik barátnőmhöz. Ekkor ők beállítanak, és az anyja szó szerint ordibálni kez velem, hogy hogyan képzelem ezt, hogy én átmegyek a barátnőmhöz és nem mondom meg a házit. Plusz még az anyja akarja nekem emgmondani, hogy az ő fiacskájával járjak, én mindig ráérjek nekik, én mindig ottlegyek, de furcsa, még egyszer sem köszönték meg. Szóval én már (ne nevessetek ki) félek az anyjától. Messze kerülöm. Mit csináljak hogy megszabaduljak tőlük?2011. jan. 15. 21:01
1/9 anonim válasza:
Én beszóltam volna az anyjának az tuti.
2/9 anonim válasza:
Így van, ahogy előttem mondták! Szólj be az anyjának! Nem vagy a gyereke, és különben is!
3/9 anonim válasza:
Ne tedd fel ezt a kérdést többször. Már a másikra válaszoltunk.
4/9 anonim válasza:
Megmondtam volna, hogy vegyen vissza, mert ez így nem stimmel... Aztán, meg nem tud nagyon mit csinálni.
5/9 anonim válasza:
Miért nem küldted el még a búspic.sába?
6/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
hát nézd, nekem azért nem köszön a szomszéd, mert nem korrepetáltam a retard gyerekét emelt érettségim előtti napon, h ne bukjon meg. ÉN kérek elnézést, h az ő gyereke áll bukásra hónapok óta és neki csak az a nap jó... mindig vannak ilyen emberek... ha nem tudod egyedül jobb belátásra téríteni, akkor uszítsd rá anyukádat...:D kellően vérmes lesz, az biztos...
8/9 anonim válasza:
Az előző kérdésedre adott válaszokkal nem voltál megelégedve?
9/9 anonim válasza:
Muszáj ezt még egyszer feltenni? Ha ennyire nem tudsz a helyzettel mit kezdeni, akkor beszélj a szüleiddel vagy ha csak kamu, akkor ne szívasd már itt a népet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!