Nagy baj, ha lány létemre utálom a nőket? 24 éves vagyok.
Idegesít a kényességük, a viselkedésük, néhány téma, amiről beszélnek. Sokat hallom, hogy nőnek ez meg az nem illik. Folyton pletykálnak, kibeszélnek mindent. Főzés, otthoni munka az életük. Sztárok életével vannak elfoglalva. Fiatalok meg már tizenévesen r.banckodnak, vinnyognak.
Vannak kivételek, akikkel nincs bajom, de a többséget nem kedvelem. Óvodában is fiúkkal barátkoztam. Nem vagyok fiús típus, normálisan öltözködök, sminkelem magam (aminek az elkészítése nem tart nekem fél órán át). Főzök magamnak, mindent megcsinálok, ami házimunka, de nem ez az életem kedvenc elfoglaltsága.
Munkahelyen sok nővel dolgozom és idegesítenek. Gyárban, 2 műszakban vagyok. Van fiatal munkatársam is, de ő teljesen más. Nem foglalkozik semmi dologgal, amiről lehetne beszélni. Azt mondta, ha lenne nete, nem érdekelné például. Egy másik mindig mondja, hogy megyek pisilni. Ez szerintem óvodás szöveg. Mondja azt, hogy wc-re megy. A másik műszakban van egy lány, akivel lehet beszélgetni. Igaz, kissé nyávogós, nyálas, de legalább értelmes.
Barátom nem hiszi el, hogy utálom a nőket és fiúkkal jobban kijövök. Nem azt nézem a fiúkban, hogy jól néz-e ki, főleg, ha van barátom, hanem a társaságát, hogy jó-e vele lenni.
Ezzel a dologgal mit kezdjek? Nem vagyok normális?
Bunkó válaszokat nem kérek, köszi! :)
Drukkolok, hogy találkozz olyan nőkkel is akikről nem ez a véleményed, biztos vannak, én is találtam, ugyan nem sokat.
Egyébként én is könnyebben találok fiú barátokat, és nálam is kis korom óta így van, de szerintem ez nem baj, van aki ilyen és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!