Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek mekkora az esélye...

Szerintetek mekkora az esélye annak, hogy visszakapjam az ellopott irataimat?

Figyelt kérdés

Ma 5 óra körül ellopták a borárostéri McDonaldsban az irataimat. Egy igazi Lúzerral voltam, nem csodálkozom. Végignéztük a kukákat, de nem volt semelyikben. Feljelentést megtettük, sürgősen kell a személyi, mert megyek németbe, ám szerintetek a többi iratomat megtalálják?

Főbb jellemzői, ha valaki ráakadna: bordó tokban voltak, sok kártya, és Nagy Mercédesz van mindenre ráirva

2011. jan. 4. 22:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Van rá kb 30% esélyed, hogy megtalálják, és elküldik neked. Ismerőseim közül volt már rá példa, hogy elküldték, ellentétére is.
2011. jan. 4. 22:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
hát nekem is volt hogy elhagytam de 1 hónapra rá mire csináltattam majdnem mindenből újat visszaküldték. de mivel 18 év alatt vagyok nem sokat kezdenek vele. ha elmúltál már 18 akkor valószínű nem küldik vissza mert jó sokat kapnak érte.
2011. jan. 4. 22:51
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem a Tűzoltó utcai kórházban lopták el a brifkómat, és másnap a Rózsák terénél találták meg, ami vagy 3 Km oda...

Szerencsére volt benne névjegy és felhívtak, így megúsztam egy halom irat pótlását!

2011. jan. 4. 22:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Minket egy éjjel besurranó tolvajok fosztottak ki, miközben aludtunk (ez elég ijesztő...) - és bár a pénzünket, laptopjainkat, elöl hagyott kisebb értékeinket nem kaptuk vissza, pár nappal később egyik reggel a kerítés belső oldalára dobták az összes ellopott iratainkat. Legalább "jófejek" voltak... :D
2011. jan. 5. 01:12
 5/6 Munkácsi Vivien válasza:
91%
szia ! Hát szerintem így nem sok esélyed van, De ha kiragasztasz papírokat hogy eltűnt ez meg az és a megtalálónak jutalmat adsz akkor nagyobb az esély arra hogy visszakerül hozzád. De oda tegyed ki ahol eltűnt és a közelébe. Így sokkal nagyobb az esély rá. Na sok szerencsét!
2011. jan. 5. 15:08
 6/6 A kérdező kommentje:

Kedvesek vagytok nagyon, néha megijedtem olvasás közben, viszont már feljelentettem a rendőrségen, így nem sokat tudnak kezdeni vele.

Azt mondták az Okmányhivatalban, hogy várjak péntekig, ha addig nem hozzák vissza valamelyik darabját, akkor hétfőn menjek csináltatni, úgyanis ki kell mennem No-ba hó végén. :S

Remélem az adókártyám legalább előkerül :S

2011. jan. 6. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!