Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi volt az Újévi fogadalmad?...

Mi volt az Újévi fogadalmad? (2010-2011)

Figyelt kérdés
Kort/nemet írjatok
2011. jan. 1. 22:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kicsit szorgalmasabb lesze, hogy jobb legyen a bizonyítványom.
2011. jan. 4. 18:46
 12/15 anonim ***** válasza:

- 1 év/ egy részegség=egy hányás arányt tartom (asszem ennyi elfogadható még)

- kitűnő leszek (na, itt látom előre, hogy nem fog menni, hála a kémia tanáromnak és tényleg neki, nem nekem...)

- visszaveszek a maximalizmusomból

- fogyok néhány kilót

2011. jan. 13. 19:46
 13/15 anonim ***** válasza:

bocsi: 17/L

utolsó voltam

2011. jan. 13. 19:46
 14/15 anonim válasza:

Bennem az "újévi fogadalmak" általában egész január során alakulnak ki. Már amióta egyáltalán vannak. XD Tavaly a (nem egészen újévi, és ha jól emlékszem első)fogadalmam az volt, hogy szerzek egy csomó (értsd: 2-3) új barátot és nem leszek nyuszi. Sikerrel jártam - ezzel egyidőben viszont internetzombi (emberi nyelven internetfüggő) lettem és borzalmasan lusta, a médiám pedig tengerszint alatt van. Szóval a 2011-es fogadalmam valami olyasmi, hogy apait-anyait beleadok a tanulásba, igyekszek minél többet javítani, szorgos leszek, stb... és ha ilyen kitartó maradok, akkor menni is fog.

16/L.

2011. jan. 13. 21:22
 15/15 anonim ***** válasza:

1. "jobb" leszek - sokszor nagyon rosszindulatúnak találom magam, meg pletykásnak. Ezen szeretnék változtatni.

2. kedvesebb leszek

3. többet foglalkozok a hit kérdésével

2011. jan. 14. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!