Mi volt az Újévi fogadalmad? (2010-2011)
Nem festem többet feketére a körmömet, és egy kicsit többet segítek itthon :D :D :D
[Amúgy nem cigizek, nem iszok -csak szilveszterkor :P-, nem drogozok, szóval ilyet nem tudtam volna fogadni :)]
15/L
Nekem nem volt,mert ha valamit eltervezek azt legtöbbször ígyis-ugyis véghez viszem,fogadalom ide vagy oda:)
21/L
én egy kicsit megkésve tettem fogadalmat,délután(ma): hogy egy legjobb barátnőmmel töltöm a következő szilveszter.ő is ezt fogadta meg.xD
egyébként azt szoktam megfogadni, hogy semmit sem fogadok meg, mert ugy sem jön be.: D
én azt fogadtam meg hogy rendesebb leszek a húgommal. ugyanis eléggé összeszoktunk veszni és én ilyenkor leadok neki egy két pofont meg zsibit :D
16/F
Nekem az, hogy lefogyok úgy, hogy olyan ruhát tudjak venni magamnak, amilyet csak akarok - mert most ez a dolog nem nagyon működik.
24 év és 360 nap/lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!