Hány könyvet olvasol EGYSZERRE?
Figyelt kérdés
Hányat és melyek azok?2010. dec. 27. 19:43
1/14 anonim válasza:
Egyet.
Ami épp aktuálisan érdekel...
3/14 anonim válasza:
hát egyszerre egyet..általában ifjúsági regények felé húz a szívem
13/L
4/14 anonim válasza:
Egyszerre 1 elég.:) A mostani R. Merle: Két nap az élet
5/14 anonim válasza:
Szintén egyszerre egy könyvet.Most fejeztem be egy Sven Hassel kötetet.(Bajtársak)Jó könyv.
6/14 anonim válasza:
Max 2-3. :) Most csak egyet olvasok (Koontz: Az arc) a vizsgaidőszak miatt, de általában 2-t szoktam, ritkán 3-at. Mikor melyikhez van jobban kedvem.
7/14 anonim válasza:
egyszerre 1et.
Megérint a sötétség.
8/14 anonim válasza:
Egyszerre egyet, plusz az aktuális tananyag, de azt nem számítom könyvnek:) Most végeztem Németh László Égető Eszterével, a követezőt az Emberi színjáték lesz, szintén tőle.
9/14 anonim válasza:
Kettőt, hármat egyszerre. Most a Holdhercegnőt, egyetemi jegyzeteket és a Diótörőt.
10/14 anonim válasza:
Olvasok egy novella kötetet, Dexter második részét, akkor egy vitaminokról szóló könyvet, osztálytársamtól is kaptam egyet, azt lassan befejezem, plusz még egy vámpíros regényben is benne vagyok.
Ez így 5. És vettem magamnak karácsonyra 2 könyvet, amit olvasnék, de már így is sokban benne vagyok és más dolgom is van. :D
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!