Mindenhol a nagyobbak (14-16 evesek) lenezik a kisebbeket (10-13)? Na es miert?
Figyelt kérdés
2010. dec. 23. 18:21
1/15 anonim válasza:
Majd ,ha te is 14-16 éves leszel, megtudod a miértre a választ. Elkeserítelek, de a 18-20 évesek meg lenézik a 14-16 éveseket. Ez így volt 100 évvel ezelőtt is.
3/15 Doruss válasza:
A 18 éveseket nem nézik le a 23-25 évesek mert azok felnőttek. (mármint az utóbbiak.) Amúgy meg ez változó. Nem mindenki csinálja ezt. Attól függ, ki milyen meg hogy nevelik.
4/15 anonim válasza:
Rég nevettem már ilyen jóizűt:)
5/15 anonim válasza:
Micsoda problémák...
Pontosan ezért nézik le őket.Mert ilyen értelmetlen hülyeségeken problémáznak.
6/15 anonim válasza:
Ez most komoly?Ez a legnagyobb gondod?Ahelyett hogy cseszegetitek egymást,ezt az energiát fektesd a tanulásba..
Amúgy is..Ki nem sz@rja le hogy lenéz vagy sem?Mért kell vele törődni..:S Istenem..
7/15 anonim válasza:
Bocs, de mit vársz?
Hogy a 14-16 évesek majd felnéznek a 10-13 évesekre??
:DDDDDDDDDDD
8/15 anonim válasza:
Én nem nézek le senkit! Mindenkinek lehet véleménye, ha kicsi ha nagy!
20/L
10/15 anonim válasza:
Én is lenézem az összes divatmajom 13-17 évest. Tehát nagyjából a 90%-ukat.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!