Miért nem lehet felszámolni az éhezést?
Te mit tettél a dolog érdekében? Feltételezem semmit. Ebben az esetben nincs erkölcsi alapod kérdőre vonni, másokat, a társadalmat, vagy az emberiséget.
Gyűjts vagyont, oszd szét a rászorulóknak és bírj rá másokat, hogy kövessék a példádat.
Azt kell, hogy mondjam, hogy igazad van ! Ez már régen eszembe is jutott. Pl amikor volt pár éve egy építkezés Budapesten, 1 000 000 éves fátkat találtak. Namost fogták és több százezer forintért elvitették valahova, ami maradhatott volna ott is. Amikor nincsen pénz a korházakban haldokló emberek vizsgálatához 10 000 Ft-ra egy készülék működtetésére, ami már megvan, miért ilyen marhaságokra költenek.
A válasz valószínűleg az érdekekben vannak. Egyszerűen vannak akik abból élnek, hogy elvégzik azt a munkát és őket foglalkoztatni kell.
Szerintem is fontosabb lenne hogy előbb felszámoljanak az éhezéssel.
Én mindig is arra gondoltam hogy...
Á na mindegy hosszu...XD
A lényeg az hogy pl. akik nagyon sokat keresnek milliárdokat... sajnálják azt az egy falatot is...
nekem ha lenne annyim elmennék oda ahol éheznek és szétosztanám a pénzt...
De hát---... nem részletezném...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!