Mit kértek ti karácsonyra?
Figyelt kérdés
lehet hogy nem nagy kérdés de kíváncsi vok rá:)))2010. dec. 21. 15:17
51/83 anonim válasza:
Nem, és nem fogyózok.Soha nem járok abban a témakörben.Csak én tudok rólad egysmást a válaszaid alapján.Ennyi.
52/83 anonim válasza:
Volt nőm 1 órája ugyan ezt írta.Pedig nem vagyok gonosz.Csak k*baszottul lusta
53/83 Saten ҉ válasza:
Kezdesz megijeszteni :D Ugye nem a rendőrségnek dolgozol? Nem én voltam aki beírta a kis 12 évesnek, hogy sunáznám... az a szomszéd volt XD
55/83 Saten ҉ válasza:
Mikor? :D ja és nem én linkeltem be egyszer a full pucér testem az egyik kérdésnél :P
56/83 anonim válasza:
igen saten.És nem te mondtad azt hogy a legjobb barátnő az amelyik még nem tanult meg járni:D(vagy azt pont én mondtam?:S)
Am igen volt barátnőm(és már tudott járni:D)
57/83 anonim válasza:
Áááá te, tőlem nem kell félni.Csak akkor lógok itt sokat, ha már nagyon fáradt vagyok és egyedül vagyok itthon.Mivel ez most nem így van, mármint az egyedül lét, így már meg is lett kérdezve meddig időzök még itt, mert már a fiamnak is elvonási tünetei vannak.Na őt nem agyakori fertőzte meg.
58/83 Saten ҉ válasza:
Az se én voltam XD (na jó) :D ja és nem írtam olyat sohasem, hogy egyszer azt álmodtam, hogy szellemekkel közösülök
60/83 Saten ҉ válasza:
Akkor jó :D de vigyázz a fiad ne menjen be ezotériába mert ott valami, hülye azt terjesztette, hogy pucéran lehet démont idézni XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!