Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért utálnak? Miért kerülnek?...

Miért utálnak? Miért kerülnek? Miért nem jön oda hozzám beszélgetni senki? Miért nem akarnak velem barátkozni?

Figyelt kérdés

Itt nem arról van szó, hogy felvágni akarok (hiszen nem is ismerlek titeket, nem is tudom kik vagytok...), csupán a kívülálló véleményetekre vagyok kíváncsi.

Sokat adok a megjelenésemre. Minden nap más szerelésben megyek, nagyon sok ruhám van amik nemcsak ellegánsak, egyediek, divatosak, de kíváló minőségűek is. Szeretek stílusosan megjelenni. Drága parfümtől illatozni, sok sminket használni... Tudom, hogy az osztálytársaim közt van olyan aki a mindennapi megélhetésért küzd. Többekközt ezért is, soha nem említettem senkinek mim mennyibe került. Kivétel, ha kérdezik! Egyszer meglátta a szempillaspirálom az egyik lány és megkérdezte mennyi. Én erre megmondtam, hogy 9 ezer. Azt is hozzátettem, hogy én is sokkalom, de nagyon jó. Most hazudjak?

Az osztály nagyrésze neheztelően néz rám. Flegma velem, kinéznek, ha felelek a rosszabbik jegyet akarják megszavazni...

Pedig én kivétel nélkül mindenkivel nagyon kedves vagyok. Sokakkal ellentétben én az osztály minden tagjával szóba állok, és elbeszélgetek ha az alkalom úgy adja. Senkire nem tettem soha egyetlen rossz szót sem.

16/L

2010. dec. 20. 18:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
személyiségzavarod van szerintem, amiatt olyanok veled
2011. jan. 15. 16:36
 12/13 anonim ***** válasza:

csúnya emberekkel szoktak barátkozni, a viselkedészavarosokkal már kevésbé.

menj el pszichológushoz, ilyen korban még jobban lehet segíteni az ilyen kattanásokon

2011. jan. 15. 16:37
 13/13 anonim ***** válasza:

talán, mert az első "tulajdonság", ami eszedbe jut magadból, az a ruháid.

az olyan emberek, akik ennyire csak a külsőségben gondolkoznak, elég üresek szoktak lenni.

2011. jan. 15. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!