Milyen az, ha valaki jellemtelen? Ezt hogy kell érteni?
Figyelt kérdés
2010. dec. 19. 01:23
1/6 anonim válasza:
Nincsenek erkölcsi gátjai, simán hazudik, ellop ezt-azt, megcsal, stb. és még csak lelkifurdalása sincs.
2/6 anonim válasza:
Erkölcsileg ingatag, mindenre kapható.
3/6 anonim válasza:
Nem értek egyet az előttem szólóval, mert arra lehet mondani hogy jelleme: Lopós, csalós, hazudós. Tré jelleme van. De van neki.
Jellemtelen ember amúgy nincs szerintem. De aki mindig úgy próbál viselkedni ahogy mások elvárják tőle, behódol minden divatnak, birkaszellemiségű, ő lenne a jellemtelen, mert mindig csak másokhoz alkalmazkodik.
4/6 anonim válasza:
Én sem arra mondom, hogy jellemtelen aki megkérdőjelezhetően viselkedik (pl. lop), hanem arra, aki egy senki. Tehát nincs egy saját gondolata, csak van. Olyan kis semmilyen. Nem tudja mit akar, nem tud érvelni sem, ilyesmi. Nincs kialakult személyisége és valóban egy birka.
5/6 anonim válasza:
Nincs saját véleménye, hagyja hogy mások irányítsák
6/6 anonim válasza:
ez egy olyan cimke, amit szeretnek ráragasztani az iolyan emberekre, akiket nem értenek, vagy akár irigységből, sok oka lehet, és általában a magukat hude erkölcsösnek, jellemesnek tartó emberek teszik, akikre egy az egyben rá lehetne ezt aggatni, na de ez a legjobb védekezési forma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!